Acasă ACTUALITATE Gest JENANT la adresa presedintelui! Modul PENIBIL in care Ponta s-a RAZBUNAT...

Gest JENANT la adresa presedintelui! Modul PENIBIL in care Ponta s-a RAZBUNAT pe Iohannis!

Atacurile din ultimele zile nu au ramas neplatite de Ponta la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Numai ca premierul a gasit sa se razbune intr-un mod josnic pentru tara noastra.

Surse politice susţin pentru stiripesurse.ro că Tarom a comunicat Administraţiei Prezidenţiale că nu poate pune la dispoziţie un aparat de zbor pentru deplasarea de la Consiliul European de vară, de la Bruxelles, din 25-26 iunie.

Justificarea oficială ar fi aceea că Taromului îi merge atât de bine încât pe toată perioada verii are angajate curse charter şi, prin urmare, nu poate onora şi comanda Administraţiei Prezidenţiale. Dacă ar onora solicitarea Preşedinţiei, ar trebui să renunţe la câteva dintre cursele deja plătite şi să acorde despăgubiri companiilor care au contractat aceste servicii.

În fapt, este vorba despre un război politic în toată regula între Palatul Victoria şi Palatul Cotroceni. Acest consiliu este unul foarte important şi preşedintele ar fi dorit ca reprezentanţii presei centrale acreditate să participe la eveniment.

Prin urmare, preşedintele urmează să facă deplasarea cu o cursa privată, cu un aparat de mici dimensiuni care va fi închiriat. Va fi însoţit doar de câţiva consilieri şi de aparatul de specialitate.

Compania Tarom are ca acţionar majoritar statul român, reprezentat de Ministerul Transporturilor.

Sursa: stiripesurse.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentDupa ani de ANONIMAT, membrii trupei Vacanta Mare au luat DECIZIA!
Articolul următorI-a bătut obrazul lui Ponta! Sotia unui mare DIPLOMAT strain s-a operat in Romania!