Acasă Sport Gigi Becali a provocat un scandal international cu declaratiile lui despre razboi....

Gigi Becali a provocat un scandal international cu declaratiile lui despre razboi. Ucrainenii sunt foc si para!

Mircea Lucescu a anunțat că partida amicală dintre FCSB și Dinamo Kiev nu s-a putut juca din cauza faptului că nu s-a găsit un stadion disponibil în București pentru acest eveniment.

Totuși, Dinamo Kiev a anunțat un alt motiv pentru anularea acestei partide caritabile. Într-un comunicat, ucrainenii au precizat că fost deranjați de discursul lui Gigi Becali în privința războiului din Ucraina.

Dinamo Kiev i-a mulțumit lui Gigi Becali pentru demersurile făcute privind găzduirea echipei la București, dar a considerat drept “inacceptabile” declarațiile omului de afaceri despre batalionul Azov.

„Conducerea lui Dinamo Kiev consideră inacceptabilă declaraţia patronului FCSB, Gigi Becali, despre regimentul ucrainean Azov şi nu vede cum ar fi posibil să se dispute acest meci. Acest lucru i s-a adus la cunoştinţă clubului FCSB, la o zi după declaraţiile respective.

Dinamo Kiev le mulţumeşte FCSB şi patronului Gigi Becali pentru ajutorul lor în organizarea procesului de pregătire a echipei noastre în România, dar subliniază că acum prioritatea este independenţa ţării noastre şi a tuturor celor care o asigură, militar şi diplomatic.

În locul meciului cu FCSB, echipa noastră va disputa un meci caritabil cu actualul lider al campionatului României şi campioana en titre, CFR Cluj. Meciul va avea loc la 20 aprilie”, se arată în comunicatul campioanei Ucrainei.

Gigi Becali, declarații controversate

Pe 9 aprilie, Gigi Becali a avut o serie de declarații reprobabile. Omul de afaceri a spus că președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, a fost ales în funcție ca urmare a intervenției controversatului miliardar Igor Kolomoisky.

În plus, finanțatorul de la FCSB a declarat că Batalionul Azov, care face parte din Garda Națională Ucraineană, este o grupare nazistă.

„Vreți să spun ce știu eu? Pe Zelenski l-a pus un mare miliardar, care are gruparea Azov. El l-a salvat pe Abramovich. L-a sunat pe Zelenski: ‘Eu te-am pus, salvează-l pe Abramovich’. Și Zelenski l-a sunat pe Biden și i-a zis ‘Iartă-l pe Abramovich’. El a făcut gruparea Azov. Ăia sunt naziștii. Miliardarul ăla e evreu și lumea se minunează că el a făcut gruparea nazistă Azov. Știu eu. Nu am spus că nu îmi place de Zelenski. Am spus doar adevăruri”, a spus Gigi Becali la România TV.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentRusii se razbuna pentru scufundarea navei: Explozii in Kiev si alte orase, suna sirenele in toata Ucraina!
Articolul următorIntrat in politica, Mohammad Murad a anuntat ce va face cu uriasa avere dupa ce ajunge in Parlament