Acasă ACTUALITATE Gigi Becali despre Şoşoacă: ”Ea zice adevărul și nu e manipulată, dar...

Gigi Becali despre Şoşoacă: ”Ea zice adevărul și nu e manipulată, dar numai că e femeie”

Gigi Becali nu mai vrea să audă de politică, de televizor, dar este atent în continuare la ce se întâmplă pe scena politică. Întrebat ce crede despre AUR, Becali l-a lăudat pe George Simion şi a criticat-o pe Diana Şoşoacă.

”Ți-am spus nu mai vreau să aud de politică. Politică gata la revedere, Doamne iartă-mă! Eu nu știu cum să fug, dacă zice: ieși dintre ei și osebiți-vă! Adică să intru în ei? Dacă zice să ies din ei, cum să intru în ei ?”

Dacă vreți, cei de la AUR s-a creat o zonă de oameni care captează. Da, sunt adevărați, ăla cum îl cheamă, președinte. George Simion. Îmi place mult de el, cuminte, echilibrat, dar nu mai mă uit la TV eu.

Ea săraca … mie la început mi-a plăcut de ea, dar după aia deja a căzut puțin în derizoriu pentru că unei femei nu-i stă bine să facă așa ceva. Adică … după aia a început să mai și danseze … îmi pare rău de ea că-mi place de ea, dar îmi pare rău de ea că n-o votează lumea. Zice ea, săraca, a luat avântul ăla așa, dar nuuu! Ea zice corect ce zice …. zice bine ce zice, ea zice adevărul și nu e manipulată, dar numai că e femeie. Și nu numai că e femeie. Trebuie să ai o atitudine când ești femeie, și mai ales când ești senator. Ea deja a depășit o linie! Adică deși spune adevărul mai face și puțin circ și nu poți ca femeie să faci circ, că dacă faci circ nu le place la oameni circăreala”, a spus Becali la România TV.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentDeputatul PNL Florin Roman: „DN 75 intră în reabilitare”
Articolul următorDovada ca banii nu aduc fericirea! Fiica lui Bill Bates vorbeste despre divortul parintilor