Acasă ACTUALITATE Gigi Becali iese in strada: N-am fost nici la Revolutie, dar acum...

Gigi Becali iese in strada: N-am fost nici la Revolutie, dar acum imi iau haina si plec!

18

Gigi Becali a reacționat după ce a văzut protestele din centrul Capitalei și a anunțat că va merge și el la protestul de la Piața Victoriei. 

„Aș vrea să merg și eu. Pentru ce să dea țara peste cap pentru o ordonanță? Și-au bătut joc de noi, n-au schimbat nimic. E normal ca oamenii să fie intrigați și să iasă în stradă. Toate aceste ordonanțe se dau pentru o anumită persoană.

Persoana asta ține toată țara în loc. Dacă e așa iubită această persoană, înseamnă că are multe calități. Dar dacă ești bărbat adevărat, nu arunci țara în aer așa. PSD a ajuns o rușine. Toți bărbații ăia nu au onoare, să spună că oamenii s-au prins de această mizerie.

Va rămâne o pată pentru PSD. Nu au bărbăție. Eu am fost de partea lor și cred că le-am adus 5-6 procente. Sunt și eu vinovat. I-am trimis pe nepoții mei acolo.

Mă duc și eu, mă îmbrac și eu acolo. Asta înseamnă că iau bani? Nici la Revoluție n-am fost, dar acum mă duc. De mâine seară mă pregătesc. Sunt 200.000 de oameni. Galeriile nu sunt tot oameni?”, a zis Gigi Becali la televiziunea sportro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos