31.8 C
București
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăStirea zileiClujGRAVE acuzatii dupa ce un avion Blue Air a RATAT ATERIZAREA la...

GRAVE acuzatii dupa ce un avion Blue Air a RATAT ATERIZAREA la Cluj: Zapada avea un metru pe pista!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Un avion al companiei Blue Air a ratat aterizarea pe aeroportul din Cluj-Napoca şi a ieşit de pe pistă. Deşi directorul aeroportului susţine că pista era curăţată, pasagerii aeronavei afirmă că abia după incident s-a intervenit pentru îndepărtarea stratului de zăpadă.

116 pasageri se aflau la bordul aeronavei care făcea o escală la Cluj în cursa între Bucureşti şi Barcelona. Niciun pasager nu a fost rănit, însă după evacuarea avionului călătorii lansează acuzaţii grave la adresa conducerii aeroportului.

„Am auzit că s-a spus la radio şi tv că pista era curăţată. Este o mare miniciună. Era zăpada de un metru, abia dupa incident au venit şi au curătat pista. 40 de minute am stat în avion şi acum ne ţin în aeroport, nu am primit nicio explicaţie”, a declarat un pasager la Digi 24. Pasagerul a explicat că pilotul a aterizat perfect, dar după ce aeronava era deja la sol, din cauza condiţiilor de pe pistă, au apărut problemele, anunta stiripesurse.ro.

„Pista era acoperită de zăpada şi de gheaţă. Pilotul a dat dovadă de profesionalism. Pista arăta la fel ca o pârtie de schi. După ce am coborât noi au ieşit plugurile”, a declarat un alt pasager.

Ultimele stiri