Acasă ACTUALITATE Grindeanu confirma, indirect, schimbarea sa! Dragnea are trei nume pregatite pentru functia...

Grindeanu confirma, indirect, schimbarea sa! Dragnea are trei nume pregatite pentru functia de premier!

Premierul Sorin Grindeanu confirma indirect ca liderii PSD urmaresc sa il inlocuiasca de la conducerea Guvernului. El a publicat, duminica, un mesaj in care solicita „stabilitate”, „predictibilitate” si avertizeaza ca „increderea pe care ne-au acordat-o romanii nu poate fi inselata cu noi schimbari, noi crize politice, eventual alte alegeri”.

„Romania are astazi in fata mai multe oportunitati, care ne pot indrepta decisiv pe drumul progresului si prosperitatii. Dar pentru asta avem nevoie de stabilitate si predictibilitate.

Votul din decembrie 2016 ne-a aratat ca si romanii vor acelasi lucru: un guvern cu larga sustinere parlamentara si stabil. Aceasta incredere pe care ne-au acordat-o romanii nu poate fi inselata cu noi schimbari, noi crize politice, eventual alte alegeri – intr-un cuvant INSTABILITATE.

Vizita lui Klaus Iohannis in SUA a relansat parteneriatul nostru strategic. Intalnirile pe care le-am avut in Israel, Austria, Franta si Croatia, contactele cu oficiali UE, tot acest efort merge in aceeasi directie: sa aratam ca Romania este capabila sa-si respecte promisiunile, ca investitorii pot avea incredere in noi.

Depinde de noi sa aratam ca suntem o natiune unita si determinata sa mearga pe drumul cel bun. Cred ca dialogul intre Presedintia Romaniei, Senat, Camera Deputatilor si Guvern este important.

Ca romani, avem in fata aceste oportunitati. Doar trebuie sa avem suficienta maturitate politica si viziune sa si profitam de ele. De aceea, Romania are nevoie de stabilitate si predictibilitate!”, a scris Grindeanu, duminica, pe Facebook.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, Carmen Dan, Mihai Fifor sau Viorica Dancila ar fi luate in calcul de Dragnea pentru functia de premier al Romaniei. Initial a fost luata in calcul si varianta deputatei PSD Carmen Moldovan.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentSeful Armatei Romane: Rusia lucreaza intens in ultima perioada! Sunt vizati romanii de rand!
Articolul următorGuvernul Romaniei – mosia lui Dragnea! Cine va fi noul PREMIER: Un tip nebun! Nebun de harnic!