27.1 C
București
vineri, iulie 19, 2024
AcasăACTUALITATEGuvernul de la Belgrad il acuza pe Grindeanu de MINCIUNA!

Guvernul de la Belgrad il acuza pe Grindeanu de MINCIUNA!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Serbia a sprijinit proiectul de construire a unei autostrăzi care să lege Serbia și România și l-a considerat unul strategic, doar că partea română nu a aprobat în timp util începerea proiectului, a anunțat Ministerul Construcțiilor, Transporturilor și Infrastructurii al Serbiei.

”Nu este vina Serbiei pentru renunțarea la autostrada până în România”, se menţionează în comunicatul dat în legătură cu informațiile că Serbia s-ar fi retras din construirea autostrăzii de la Pancevo la Vrsac, transmite agenția sârbă Tanjug.

„Din păcate, partenerii sârbi, pentru că aici trebuie să fie de acord și Serbia și România, consideră și au considerat că nu este strategic acel proiect pentru sârbi, pentru Serbia. Și au renunțat la susținerea pentru proiectul respectiv. Nu din partea noastră, ci din partea Serbiei s-a renunțat”, a explicat duminică premierul Grindeanu.

Drumul expres urma să aibă aproximativ 140 de kilometri, între Timișoara și Pancevo, și două benzi pe sens. În octombrie anul trecut a fost aprobat studiul de fezabilitate, în valoare de aproape 9 milioane şi jumătate de euro. Şoseaua urma să fie gata până în 2025.

Ultimele stiri