Acasă ACTUALITATE Guvernul de la Belgrad il acuza pe Grindeanu de MINCIUNA!

Guvernul de la Belgrad il acuza pe Grindeanu de MINCIUNA!

55

Serbia a sprijinit proiectul de construire a unei autostrăzi care să lege Serbia și România și l-a considerat unul strategic, doar că partea română nu a aprobat în timp util începerea proiectului, a anunțat Ministerul Construcțiilor, Transporturilor și Infrastructurii al Serbiei.

”Nu este vina Serbiei pentru renunțarea la autostrada până în România”, se menţionează în comunicatul dat în legătură cu informațiile că Serbia s-ar fi retras din construirea autostrăzii de la Pancevo la Vrsac, transmite agenția sârbă Tanjug.

„Din păcate, partenerii sârbi, pentru că aici trebuie să fie de acord și Serbia și România, consideră și au considerat că nu este strategic acel proiect pentru sârbi, pentru Serbia. Și au renunțat la susținerea pentru proiectul respectiv. Nu din partea noastră, ci din partea Serbiei s-a renunțat”, a explicat duminică premierul Grindeanu.

Drumul expres urma să aibă aproximativ 140 de kilometri, între Timișoara și Pancevo, și două benzi pe sens. În octombrie anul trecut a fost aprobat studiul de fezabilitate, în valoare de aproape 9 milioane şi jumătate de euro. Şoseaua urma să fie gata până în 2025.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos