Acasă Divertisment Guvernul recunoaste ca vrea sa ceara manelistilor sa-i ajute cu campania de...

Guvernul recunoaste ca vrea sa ceara manelistilor sa-i ajute cu campania de vaccinare

64

Pentru a accelera campania de vaccinare anti-COVID, autoritățile iau în calcul tot mai multe metode prin care să promoveze importanța imunizării.

În acest sens, preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghiţă, a afirmat, marţi, că s-a gândit să implice cântăreţii de manele în promovarea imunizării, însă nu crede că trebuie să se aştepte o decizie la nivel central.

Întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă ar putea lua în calcul implicarea cântăreţilor de manele în promovarea campanii de vaccinare anti-COVID, dacă ar părea potrivit, Valeriu Gheorghiţă a răspuns: “Este un aspect la care vă mărturisesc că m-am gândit. Cred că o persoană care poate să aducă un plus în ceea ce priveşte vaccinarea poate să-şi găsească locul în acest demers de comunicare şi demers de activităţi pro-vaccinare”.

El a completat însă că se poate susţine campania de vaccinare şi individual, nu trebuie să existe un cadrul organizat la nivel central.

″Însă, nu cred că trebuie să aşteptăm, dacă vreţi, o decizie la nivel central ca o persoană, indiferent cine este, să susţină campania de vaccinare. Acest lucru se poate face individual, se poate face sub mai multe forme şi nu cred că trebuie să existe, dacă vreţi, un cadru organizat la nivel central. Cred că fiecare, în comunitatea pe care o reprezintă, poate să susţină acest demers de vaccinare, ţinând cont de faptul că ne dorim, până la urmă, cu toţii acelaşi lucru şi anume revenirea la normalitate, limitarea consecinţelor negative ale pandemiei”, a explicat şeful CNCAV.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentIohannis cere liderilor PNL sa se descotoroseasca de penalii Chirica si Alexe: ”Ar fi cazul să reacționeze PNL public”
Articolul următorRomania a depasit pragul de 5 milioane de doze de vaccin utilizate