Acasă Sanatate Guvernul transforma Institutul Cantacuzino in unitate militara: Poate o mână militarizată va...

Guvernul transforma Institutul Cantacuzino in unitate militara: Poate o mână militarizată va avea rezultate!

11

Institutul Cantacuzino va fi transferat în cel mult o lună în subordinea Ministerului Apărării şi va deveni unitate militară cu o conducere militară. Anunţul a fost făcut în şedinţa de guvern de miercuri, ministrul Apărării declarând că va prezenta în cel mult trei săptămâni un proiect în acest sens.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

”În circa o lună, Institutul Cantacuzino să devină parte a ministerului Apărării. Cu specialiştii de acolo ne-am lămurit. Poate o mână militarizată va avea rezultate”, a declarat premierul Mihai Tudose, la începutul şedinţei de Guvern, de miercuri, adresându-se ministrului Sănătăţii, Florian Bodog.

Întrebat dacă transferul este posibil în acest termen, ministrul Apărării, Adrian Ţuţuianu, a declarat că a discutat deja despre organizarea institutului:

”Este o problemă delicată. În baza materialului de control făcut de ministrul Bodog, în 2-3 săptămâni venim cu un proiect de act normativ, ca să îl transformăm într-o unitate militară, cu conducere militară”.

La începutul lunii august, ministrul Sănătăţii anunţa că la Institutul Cantacuzino se vor produce vaccinuri în circa 2-3 ani.

URMARESTE-NE PENTRU CELE MAI IMPORTANTE STIRI
Articolul precedentLIVE VIDEO Protest in Piata Victoriei din Bucuresti! Oamenii au iesit in strada impotriva modificarilor din Justitie anuntate de Tudorel Toader!
Articolul următorMoment istoric: Presedintele Frantei viziteaza astazi Romania si se intalneste cu presedintele Iohannis!