Acasă Sanatate Guvernul transforma Institutul Cantacuzino in unitate militara: Poate o mână militarizată va...

Guvernul transforma Institutul Cantacuzino in unitate militara: Poate o mână militarizată va avea rezultate!

Institutul Cantacuzino va fi transferat în cel mult o lună în subordinea Ministerului Apărării şi va deveni unitate militară cu o conducere militară. Anunţul a fost făcut în şedinţa de guvern de miercuri, ministrul Apărării declarând că va prezenta în cel mult trei săptămâni un proiect în acest sens.

”În circa o lună, Institutul Cantacuzino să devină parte a ministerului Apărării. Cu specialiştii de acolo ne-am lămurit. Poate o mână militarizată va avea rezultate”, a declarat premierul Mihai Tudose, la începutul şedinţei de Guvern, de miercuri, adresându-se ministrului Sănătăţii, Florian Bodog.

Întrebat dacă transferul este posibil în acest termen, ministrul Apărării, Adrian Ţuţuianu, a declarat că a discutat deja despre organizarea institutului:

”Este o problemă delicată. În baza materialului de control făcut de ministrul Bodog, în 2-3 săptămâni venim cu un proiect de act normativ, ca să îl transformăm într-o unitate militară, cu conducere militară”.

La începutul lunii august, ministrul Sănătăţii anunţa că la Institutul Cantacuzino se vor produce vaccinuri în circa 2-3 ani.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentLIVE VIDEO Protest in Piata Victoriei din Bucuresti! Oamenii au iesit in strada impotriva modificarilor din Justitie anuntate de Tudorel Toader!
Articolul următorMoment istoric: Presedintele Frantei viziteaza astazi Romania si se intalneste cu presedintele Iohannis!