Acasă Stirea zilei Hagi vorbeste despre tineretea sa la Real Madrid si Galatasaray

Hagi vorbeste despre tineretea sa la Real Madrid si Galatasaray

27

1307963081hagiProfitand de faptul ca Real Madrid si Galatasaray se vor intalni in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, jurnalistii de la AS i-au luat un interviu lui Gica Hagi.

Gica Hagi a acordat un amplu interviu in presa spaniola in care a vorbit despre tineretea sa, perioada petrecuta la Real Madrid si cea de la Galatasaray.

„Sunt dintr-un oras foarte mic. Parintii mei munceau pe camp, aveam o familie normala. Nu prea stateam pe acasa, jucam cate 10 ore de fotbal pe zi. Pe vremea mea, parintii spuneau ‘Treci in casa!’, iar acum parintii spun ‘Iesi afara putin, mai lasa calculatorul'”, a spus Hagi.

Intrebat daca regreta ca nu a plecat mai devreme din Romania, Hagi a raspuns negativ. „Nu pot sa privesc in urma. Am fost international de la varsta de 18 ani, am jucat la Madrid si Barcelona, iar la 37 de ani jucam inca in Liga Campionilor…”, a precizat el.

Totodata, Hagi a relatat si modul in care s-a produs sosirea, dar si plecarea sa de la Real Madrid.

„Mi-a luat un minut sa accept oferta Realului. Mendoza (n.r. Ramon Mendoza, fost presedinte al madrilenilor) era un om foarte elegant, mi-a fost ca un tata. Dar intr-o zi mi-a spus ‘Castigam campionatul sau cupa si-ti prelungim contractul. Daca nu, uita de asta! Am pierdut campionatul la Tenerife, iar Cupa pe Bernabeu in fata lui Atletico. Am fost nevoit sa plec”, a povestit Hagi.

Apoi, Hagi a trecut la un nou capitol din cariera sa, Galatasaray Istanbul.

„Am ajuns acolo cand aveam 31 de ani. Toata lumea spunea ca sunt batran. Dar am pus in contract o clauza conform careia, daca vom castiga un titlu european, urma sa primesc bani buni. Au ramas cu gura cascata. Am castigat Cupa UEFA si Supercupa, oamenii nu mai aveau cuvinte. Ma intrebau cum de m-am gandit ca o echipa din Turcia poate face asa ceva?”, a precizat „Regele”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos