Acasă Divertisment HOROSCOP: Afla cand te vei casatori, in functie de zodie!

HOROSCOP: Afla cand te vei casatori, in functie de zodie!

48

Zodia in care ne-am nascut ne afecteaza viata sentimentala si de cuplu, crescand sau diminuand sansele sa ne casatorim.

În timp ce anumiţi nativi se căsătoresc foarte tineri, există zodii care se căsătoresc târziu şi din cauza firii lor dificile sau indecise.

Gemeni

Nativii din Gemeni se numără printre persoanele extrem de greu de suportat de cei din jur. Firi complexe şi foarte schimbătoare, aceştia nu-şi găsesc uşor perechea şi pentru că cer foarte mult de la persoana iubită, dar şi pentru că se tem să-şi ia angajamente, notează gothorscope.com. Şansele unui mariaj apar după împlinirea vârstei de 30 de ani.

Fecioară

Fecioara caută partenerul perfect. Fecioarele sunt perfecţioniste şi caută nod în papură partenerilior de viaţă, comportament care îi pune pe fugă pe aceştia din urmă. Le ia destul timp până realizează că omul la care îl visează cu ochii deschişi nu există, aşa că pasul spre căsătorie va fi făcut, cel mai probabil, după ce va avea parte de mai multe dezamăgiri amoroase. Şi în acest caz, 30 de ani este pragul psihologic pe care va trebui să-l depăşească.

Capricorn

Nativii din Capricorn sunt concentraţi să se realizeze în primul rând profesional şi social, ba chiar consideră că o căsătorie din dragoste ar putea să-i împiedice evoluţia personală. Sunt tentaţi de mariaje din interes, deşi tânjesc după o persoană lângă care vor avea şansa de a fi fericiţi, scrie adevarul.ro. Este posibil să aibă parte de mai multe căsătorii, dar acest lucru se va întâmpla probabil între 30-35 de ani, când vor avea asigurate celelalte aspecte cărora le acordă importanţă.

Sursa:  adevarul.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos