Acasă Divertisment HOROSCOP: Cum sa faci cele mai potrivite cadouri de Craciun, in functie...

HOROSCOP: Cum sa faci cele mai potrivite cadouri de Craciun, in functie de ZODIE!

12

Este luna cadourilor! Dacă ai nevoie de un ghid, ţi-l oferim pe cel al zodiilor!

Berbec

Fiind un nativ energic şi dornic de schimbare, acesta are nevoie de spontaneitate. Cei născuţi în zodia berbec  sunt competitivi, curajoşi şi încrezători. Fiind firi active, aceştia apreciază articolele sportive sau obiectele vestimentare pe care le-ar putea putea îmbina cu sportul sau cărţile de acţiune şi filmele poliţiste.  Femeile berbec sunt cochete, punandu-şi în evidenţă atuurile. Cele mai bune idei de cadouri pentru  berbec: produse cosmetice, jocuri, filme de război, bijuteri cu pietre specifice zodiei, ceasuri, brichete sau ochelari de soare.

Taur

Nativii născuţi în zodia taur sunt nişte gurmanzi. Ei apreciază o cină romantică sau prezenţa prietenilor – la masă! Atăt bărbatul cat şi femeia taur adoptă un stil serios şi elegant dar, în ciuda aparenţelor,  sunt firi cu un dezvoltat simţ al umorului. Cadourile ideale pentru această zodie sunt: dulciurile, băuturile fine, curelele din piele; ceasurile; parfumuri; cărţi de bucate; obiectele de decor precum: tablouri sau rame pentru pozele de familie, lumânări;  piesele vestimentare în culori neutre, haine din piele, eşarfe din mătase; aticole de frumuseţe: loţiuni de corp.

Gemeni

Gemenii sunt zodii de aer, preferă schimbările şi sunt adepţii noilor experienţe. Nativii gemeni au un spirit artistic dezvoltat şi sunt atraşi de tot ceea ce este nou. Bărbatul gemeni preferă cadourile care să-l ajute să-şi consume energia precum: bicicleta, motocicleta, o excursie la munte, concerte, în timp ce  femeia gemeni ar fi încântată să primească piese vestimentare moderne (culori: orange, portocaliu, galben). Idei de cadouri pentru gemeni: articole de scris, enciclopedii, cărţi, reviste,  articole pentru excursie, parfumuri.

Rac

Racul este familistul zodiacului. El are în permanenţă nevoie de afecţiune şi de securitate, iar cadourile pe care le-ar aprecia sunt:  ciocolata, articole pentru bucătărie, papuci de casă, halat de casă, articole pentru dormitor sau camera copiilor, cărţi de poezie sau cărţi de dragoste,  muzică romantică sau cărţi vechi.

Leu

Leul este o persoană senină şi extrovertită, reuşind să-şi facă prieteni cu uşurinţă.  Doreşte să lase peste tot o impresie bună şi bijuteriile scumpe, de lux sunt doar câteva dintre cadourile care l-ar face fericit. Fiind o fire încăpăţânată şi orgolioasă, leul este foarte greu de mulţumit. Darurile care i-ar satisface dorinţele sunt:  obiecte de artă, articole pentru sufragerie, bilete la teatru,  articole vestimentare, ciocolata fină, cosmetice.

Fecioară

Cei născuţi în zodia fecioară sunt persoane practice,  amabile, responsabile şi exigente în muncă. Atât femeile, cât şi bărbaţii fecioară sunt atraşi de obiectele care i-ar ajuta să-şi îndeplinească mai repede îndatoririle. Cele mai bune cadouri pentru fecioară sunt: agende, calendare, articole de birou,  precum geanta, servieta ; articole cosmetice, precum loţiuni de corp, spumă de baie, parfumuri cu esenţe fresh; cărţi din critica literară.

Continuarea aici

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos