Acasă Divertisment HOROSCOP: Topul celor mai cuceritoare zodii!

HOROSCOP: Topul celor mai cuceritoare zodii!

36

Cine iti poate pune cu usurinta inima pe jar si cine e mai timid? Iata ce parere au astrologii lnka.net care au alcatuit un top al celor mai cuceritoare zodii.

TOP 12: Fecioara

Fecioarele sunt destul de timide si nu accepta cu usurinta riscul. Se tem sa isi exprime sentimentele de teama unui refuz. Cel mai probabil, asteapta sa fie cuceriti, pentru a merge la sigur.

TOP 11: Sagetator

Sentimentele lor vin si pleaca. Acum se prind, acum se sting. De multe ori nici nu doresc sa-si piarda energia incercand sa cucereasca pe cineva. Sunt suficiente “tinte” pe lume ca isi iroseasca energia pe o singura persoana.

TOP 10: Taur

Este incapatanat si conservator in amor si crede cu tarie ca ce este al lui e pus deoparte. Asa ca nu risca nimic in dragoste. Daca ii place de cineva, asteapta ca destinul sa-si faca datoria. Insa, pentru ca nu dau niciun semnal pozitiv, chiar si persoanele care il plac renunta sa-l cucereasca.

TOP 9: Berbec

Se poate spune ca Berbecii nu “fura” inimi, o “jefuiesc” de-a dreptul. Sunt pasionali, posesivi cu persoana pe care au pus ochii si o “ataca” din toate partile. Partea proasta este ca nu intotdeauna sunt diplomati.

TOP 8: Capricorn

Ar putea cu usurinta sa fure inima cuiva, insa sunt prea timizi sa o faca. Toata lumea l-ar iubi daca l-ar cunoaste cu adevarat, insa nu oricine stie care sunt planurile lui. Capricornii iubesc in tacere.

TOP 7: Rac

Sunt calzi si inocenti si cred ca toata lumea ii iubeste. Cand se indragostesc de cineva lasa destinul sa-si faca datoria pentru ca pe ei doar ii iubeste toata lumea. Problema este ca ceilalti nu-si dau seama daca el iubeste cu adevarat sau doar este dragut, cum este cu toata lumea.

Continuarea aici 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos