Acasă Divertisment HOROSCOP: Topul celor mai sexy zodii!

HOROSCOP: Topul celor mai sexy zodii!

In functie de zodia in care te-ai nascut este mai predispus la aventura sau dornic sa incerci lucruri noi. Alte zodii in schimb, sunt mai reticente si mai ferite. Gasesti mai jos topul celor mai sexy zodii.

3.  Rac

Racii au un simt al umorului desavarsit, care ii face foarte atractivi. Au fetele mari si rotunde, sunt romantici si isi vor aminti cele mai mici detalii ale relatiei voastre. Au si cateva defecte: sunt schimbatori si posesivi. Insa daca te poti impaca cu aceasta latura a lor, poti trai fericit pana la adanci batraneti alaturi de ei. Daca vrei sa cuceresti un Rac, vorbeste mult despre mama ta, iar daca esti femeie, lacrimile il pot cuceri definitiv.

2. Leu

Leii sunt principiali, calzi si neinfricati. Stiu ca sunt atragatori si profita la maximum de asta. Se distreaza pe cinste si se asigura ca il vei face centrul universului tau. Problema unei relatii cu un Leu este faptul ca sunt foarte pretentiosi si tin standardele inalte. Trebuie sa te situezi la nivelul lor pentru a le face fata. Si ar mai fi si faptul ca au tendinta de a fi despotici. Daca vrei sa cuceresti un Leu, flateaza-l, complimenteaza-l.

1. Scorpion

Cel mai sexy dintre zodii este Scorpionul. Daca ai avut un partener Scorpion, cu siguranta ai ce povesti despre el. Scorpionii sunt irezistibili tocmai din pricina faptului ca stiu ca sunt atragatori. Pana si cei pe care multi i-ar considera “urati” stiu cum sa cucereasca persoana pe care au pus ochii. Sunt misteriosi si au abilitatea de a citi gandurile persoanelor de langa ei. Merg la sigur cu fiecare cuvant pe care il scot. Daca vrei sa cuceresti un Scorpion, poarta haine negre. Le considera foarte sexy. In plus, ar trebui sa dai dovada de un simt estetic si artistic dezvoltat.

Sursa: sfatulparintilor.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentAceasta planta creste peste tot in Romania si are efecte miraculoase asupra sanatatii inimii!
Articolul următorMaia Morgenstern are probleme GRAVE cu banii! Vezi cat castiga!