Horoscopul zilei: Atentie la nativii zodiei Leu si Varsator, pot aparea probleme!

14

Nativii zodiilor Leu si Varsator ar trebuie sa incerce sa fie ceva mai cumpatati astazi si sa rezolve problemele prin vorba buna, altfel lucrurile pot lua o intorsatura negativa.

Horoscop 12 iulie 2017 – Berbec

Simți nevoia să intervii brutal în planurile unor apropiați, dar ar fi bine să iei acest impuls și să îl folosești pentru modificarea propriilor intenții, care nu îți fac cinste.

Horoscop 12 iulie 2017 – Taur

Horoscop 12 iulie 2017 – Gemeni

Intri în contact cu partea negativă a unor decizii, mai ales cele care vizează planurile de viitor. Este important să fii lucid și să eviți graba.

Horoscop 12 iulie 2017 – Rac

Poate fi o zi încărcată de regrete, din cauza unor situații pe care nu le poți controla deloc în prezent. O soluție ar fi să te liniștești și să te concentrezi pe ceea ce merge bine acum.

Horoscop 12 iulie 2017 – Leu

Te vezi nevoit să discuți cu partenerul de cuplu sau cu un asociat subiecte delicate, pe care ai încercat să le eviți până acum. Este important să accepți sugestiile celor apropiați.

Horoscop 12 iulie 2017 – Fecioară

Pot să apară consecințele unor alegeri mai puțin inspirate, legate de serviciu sau de starea ta de sănătate. Cele mai multe sunt opera ta, așa că trebuie acceptate ca atare.

Horoscop 12 iulie 2017 – Balanță

Se poate complica o poveste de dragoste sau relația cu o persoană dragă, aparent din nimic, dar tu știi care sunt motivele și cum ați ajuns aici.

Horoscop 12 iulie 2017 – Scorpion

Te simți responsabil pentru întreaga familie, dar nu te ajută cu nimic să atribui responsabilitățile unei singure persoane, iar celorlalți să le repartizezi drepturile.

Horoscop 12 iulie 2017 – Săgetător

Pot să ajungă la tine informații neliniștitoare, pe care le bănuiai deja. Le poți folosi pentru a modela anumite atitudini, cam aspre, care nici ție nu-ți plăceau.

Horoscop 12 iulie 2017 – Capricorn

Degeaba insiști cu un anumit model de a judeca oamenii, stabilit de tine. Fiecare om are un astfel de model, chiar dacă e conștient de el sau nu. Și sunt foarte diferite.

Horoscop 12 iulie 2017 – Vărsător

Ești cauza directă a unor discuții tensionate în cuplu sau în anturajul apropiat. Poți interveni, elegant și diplomatic, dacă îți vei asuma rolul corect.

Horoscop 12 iulie 2017 – Pești

Ai ocazia de a vedea cealaltă față a unor decizii luate cu ceva timp în urmă și de a confrunta părerile care au stat la baza lor cu realitatea din teren.

Sursa: Libertatea