Acasă Dezvoltare personala Horoscopul zilei: mai multe zodii vor trece azi prin momente de confuzie!

Horoscopul zilei: mai multe zodii vor trece azi prin momente de confuzie!

19

Cuadratura planetelor Venus și Neptun predispune la confuzie, imaginație debordantă și lipsă de simț practic, mai ales în viața sentimentală. Nu este o zi bună pentru afaceri și pentru luarea deciziilor importante. Chiar dacă vi se pare că aveți mintea limpede și că aveți dreptate, amânați totul pe mâine!

Horoscop 17 iulie

Berbec

Planurile dumneavoastră în legătură cu o afacere s-ar putea să eșueze din cauza ambițiilor nerealiste. Dacă analizați totul cu obiectivitate, veți vedea că proiectele dumneavoastră se pot concretiza numai cu răbdare și cu susținere din partea unei persoane cu experiență. Spre seară primiți vizita unor prieteni de familie, alături de care vă simțiți foarte bine.

Taur

Starea de confuzie și lipsa simțului practic vă afectează randamentul la locul de muncă, dar și relațiile cu prietenii. Evitați discuțiile în contradictoriu și concentrați-vă asupra problemelor urgente! După-amiază va pregătiți pentru o călătorie în interes personal.

Gemeni

Sunteți indispus din cauza unor probleme sentimentale și vă refugiați în muncă. Vă sfătuim să vă propuneți obiective mai realiste și să acceptați ajutorul prietenilor. O persoană mai în vârstă vă sfătuiește cum să rezolvați divergențele cu partenerul de viață.

Rac

Se pare că nu aveți spor pe plan profesional și în afaceri. Nu forțați lucrurile! În caz contrar, vă veți irosi energia și riscați să aveți probleme cu sănătatea. Astati intuiția nu prea vă ajută, dar vă puteți bază pe sfaturile prietenilor.

Leu

Nu sunteți într-o dispoziție prea bună, deși aveți multe de făcut la serviciu și acasă. Ideile și proiectele dumneavoastră nu sunt bine primite. Nu este momentul să insistați. Aveți tendința să vă impuneți punctul de vedere. Fiți mai flexibil în discuțiile cu colegii de serviciu și cu partenerul de viață!

Fecioară

Șeful și colegii de serviciu vă reproșează că nu reușiți să vă încadrați în programul de lucru. Nici acasă nu sunteți tocmai entuziast, spre nemulțumirea familiei. Încercați să fiți mai atent la problemele celor din jur! Astăzi este recomandabil să vă ocupați de activități de rutină.

Balanță 

Dimineață s-ar putea să aveți un randament scăzut la locul de muncă. Vă recomandăm să amânați deciziile importante și tranzacțiile financiare. N-ar strica să acordați mai multă atenție relațiilor sentimentale. Țineți cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie!

Scorpion

Vă cam lipsește simțul practic și nu este indicat să începeți noi activități. Dacă aveți de luat decizii sau de semnat contracte, amânați pe mâine! Aveți o controversă cu partenerul de viață, într-o problemă financiară. Nu încercați să vă impuneți ideile, pentru că s-ar putea să nu fie cele mai bune!

Săgetător

Vă găsiți în față unei dileme: ori finalizați o lucrare importantă la locul de muncă, ori vă ocupați de o afacere personală, care se anunță foarte profitabilă. Vă sfătuim să temporizaţi și să amânați decizia pe mâine. Speculații financiare sunt total contraindicate astăzi.

Capricorn

În prima parte a zilei, intenționați să solicitați o mărire de salariu. Nu ați ales momentul cel mai potrivit! Tocmai acum, colegii de serviciu se plâng că nu sunteți suficient de cooperant. Încercați să vă destindeți și să vă mai detașați de problemele cotidiene!

Vărsător

În prima parte a zilei s-ar putea să fiți indispus din cauza unei probleme sentimentale. La locul de muncă, reușiți să faceți față tuturor sarcinilor, cu ajutorul unui coleg mai în vârstă. Evitați speculatiile de orice fel și nu va izolați de prieteni!

Pești

Astăzi aveți idei confuze și nerealiste, iar cei din jur nu reuşesc să vă înțeleagă. Vă sfătuim să nu începeți mai multe activități în același timp. Riscați să nu duceți nici una la bun sfârșit. Nu este o zi bună pentru afaceri sau investiții, având în vedere că vă lipsește simțul practic.

Sursă: eastrolog.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos