26.6 C
București
marți, iunie 25, 2024
AcasăStirea zileiBucurestiI-a bătut obrazul lui Ponta! Sotia unui mare DIPLOMAT strain s-a operat...

I-a bătut obrazul lui Ponta! Sotia unui mare DIPLOMAT strain s-a operat in Romania!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara...

In ziua in care premierul Victor Ponta scria triumfator pe facebook ca operatia lui a decurs bine, in Turcia, sotia ambasadorului Olandei la București, Cristina Van Bonzel Gomez, a suferit o operație ortopedică la un spital din Capitală.

”Mulțumim frumos profesorului doctor Cârstoiu și tuturor infirmierelor dedicate”, este mesajul postat chiar azi de ambasadorul Olandei la București, Matthijs van Bonzel, care anunța astfel intervenția medicală suferită de soția sa la Spitalul Universitar de Urgență din București.

Chiar ambasadorul olandez s-a tratat în trecut în spitalele românești. În 2013, diplomatul a postat o fotografie în haine de pacient, la Spitalul Militar din Bucureşti, adăugând că și soția sa a avut o experiență asemănătoare.

Concluzia sa, la momentul respectiv: „Medicii din România ne-au tratat pe amândoi foarte bine!

olandez 2

Noua postare a diplomatului vine în chiar ziua în care premierul României, Victor Ponta, a anunțat operația suferită la un spital din Turcia.

„Mulțumesc tuturor celor care în aceste zile au avut un gând bun pentru mine – operația a fost mult mai complicată decât se anticipa, dar sunt convins că până în Decembrie voi putea face sport din nou.
Mulțumiri speciale Doctorului Ionuț Codorean care a fost lângă mine și mi-a dat curaj prin profesionalismul său (evident că am totală încredere în medicii români – aici însă am ceva ce era imposibil acasă – LINIȘTE și ODIHNĂ)!
Vreau să-i asigur și pe cei care „se bucură” de necazul meu că mă voi întoarce mai sănătos și mai puternic!”, a scris Ponta pe Facebook.

Sursa: realitatea.net

Ultimele stiri