Acasă Auto I-au ajuns blestemele romanilor! Un europarlamentar si un deputat BLOCATI in trafic,...

I-au ajuns blestemele romanilor! Un europarlamentar si un deputat BLOCATI in trafic, pe DN 1, se plang ca Romania n-are autostrazi!

10

Toate urarile de bine ale romanilor pentru politicieni au devenit realitate sambata trecuta. Un europarlamentar și un parlamentar au fost blocați în trafic, la 40 de grade, pe DN1. Mai trebuie cineva din Guvern și președintele și se poate face o ședință de urgență pe DN1.

Pe Facebook, europarlamentarul Siegfried Muresan (PMP)  a postat o fotografie cu mesajul: „Mulțumim guvernării PSD pentru construcția de autostrăzi si îmbunătățirea calității vietii romanilor. De doua ore blocat pe DN1 spre Brașov”.

Pe Facebook, Daniel Fenechiu deputat PNL, a adăugat fotografii cu mesajul: „Campina-Comarnic…In coloana, bara la bara, de o ora si jumatate…Afara 40 de grade…Adevarul e ca daca am avea o autostrada n-am mai socializa in trafic-intre doua injuraturi- si nu ne-am putea lauda ca facem un drum de 2 ore in 10…

Tuturor ministrilor transporturilor postdecembristi- in frunte cu cel care ne spunea ca Romania nu are nevoie de autostrazi, le urez numai de…bine”..

Adrian Bitza Patrascu: „Ma distrez de de minune la Nistoresti pe DN 1 de 1 ora! Veniti in nr cat mai mare e senzational. Aer conditionat. Muzica. 32 grade si mai creste temp. Am terminat repertoriul de injuraturi propriu si am inceput un s himb de experienta cu doi unguri din Covasna”.

Bogdan Florescu: Si unde e mai frumos si mai relaxant ca in blocajul de pe dn.1 …

Articolul precedentCe bucurie neasteptata! Liviu Dragnea a primit CADOU un BMW X5, de cateva zeci de mii de euro!
Articolul următorE clar toate merg bine in Romania, doar DNA nu merge cum trebuie! Profetia lui CTP care anunta sfarsitul…