Acasă Stiri locale IKEA incepe lucrarile pentru constructia unui nou magazin in Romania

IKEA incepe lucrarile pentru constructia unui nou magazin in Romania

Retailerul suedez de mobilă IKEA va începe în curând să pregătească terenul pe care vor ridica cel de-al treilea magazin din România, în localitatea Dumbrăvița, în apropierea orașului Timișoara, informează Economica.net.

„În curând, plănuim să deschidem cel de-al treilea magazin în România”, arată un anunț în social media al retailerului suedez de mobilă IKEA care a ales acum mai bine de trei ani Dumbrăvița, un oraș la 6 km distanță de Timișoara, ca locație pentru al treilea magazin din România. Cel mai devreme, din estimările Economica, inaugurarea ar putea avea loc la finele lui 2022. Cel mai probabil însă proiectul va fi livrat în 2023.

În momentul de față, conform informațiilor furnizate de IKEA, retailerul aproape a finalizat sensul giratoriu din intersecția care va duce către noul magazin. „Având în vedere angajamentul de a crea o viață de zi cu zi mai bună pentru cât mai mulți oameni, IKEA își continuă extinderea operațiunilor în România și va deschide cel de-al treilea magazin situat în Dumbrăvița, județul Timișoara. În prezent, proiectul este în curs de dezvoltare. În cadrul etapei pregătitoare, am efectuat lucrări pentru sensul giratoriu situat la intersecția Drumului Național și Calea Aradului, care vor facilita accesul la magazin. În acest moment, zona se află în etapa finală, accesul mașinilor fiind permis pe acest traseu”, au declarat pentru Economica oficialii companiei.

Citeste continuarea AICI.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentComisarul european pentru Sănătate îi avertizează pe români: Rata de vaccinare în România, mult mai mică decât în alte state
Articolul următorÎnghețată cu pesticid cancerigen retrasa de urgenta de pe piață