Acasă ACTUALITATE Imagini DE NECREZUT cu Piedone prin Bucuresti! Romanii din afara Bucurestiului NU...

Imagini DE NECREZUT cu Piedone prin Bucuresti! Romanii din afara Bucurestiului NU POT intelege!

11

Acuzat ca ar fi vinovat de tragedia din Colectiv si dat afara de la primarie la presiunea strazii, Cristian Popescu Piedone a făcut o baie de mulțime în Sectorul 4.

Piedone a fost asaltat de fanii săi în timpul unei plimbări la Piața Sudului. ”Dacă nu sunt bun, lumea mă trimite la pensie. Dacă sunt bun, mă cheamă înapoi la Primărie. Judecata merge înainte.”, le-a spus el susținătorilor săi.

 Piedone a fost pupat de femei, ca pe vremea când era primar. Candidat ca independent la Primăria de la care a demisionat anul trecut, Piedone a fost primit cu aplauze, scrie stiripesurse.ro.
”M-a emotionat astazi, la o banala vizita in piata, sa vad ca oamenii sunt alaturi de mine, ca tot ceea ce am facut in Sectorul 4 a contat intr-adevar pentru ei. Chiar daca poate parea doar o vorba mare, de campanie, sprijinul Dvs ma onoreaza si ma motiveaza sa lupt mai departe.

In ultimele luni multi asa-zisi prieteni au uitat ca exist. Sa fie sanatosi. Mie imi bucura inima mai tare cand necunoscutii imi strang mana si ma incurajeaza!

In ceea ce-i priveste pe cei care ma contesta, este dreptul lor. Le spun doar ca intr-o zi adevarul va iesi la lumina si sper ca vor avea constiinta necesara sa regrete modul in care s-au raportat la mine.”, a reacționat Piedone pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos