Acasă Lux Imagini din palatul in care locuieste Dragnea dupa iesirea din puscarie. ”Apartamentul...

Imagini din palatul in care locuieste Dragnea dupa iesirea din puscarie. ”Apartamentul e al Irinei”

333

Imagini din „apartamnetul” in care locuieste Liviu Dragnea au aparut in timpul unui interviu pe care fostul stapan al PSD i l-a acordat lui Razvan Savaliuc.

Apartamentul este urias, fiind amplasat in zona George Cosbuc din Capitala. In imaginile postate de Savaliuc poate fi vazut un semineu, amplasat intr-o camera uriasa in care are loc interviul.

Dragnea a sustinut ca apartamentul ii apartine tinerei sale iubite, Irina Tanase.

„Apartamentul e al Irinei si va multumesc ca ati acceptat sa facem interviu aici. N-avem probleme cu vecinii, pentru ca suntem oameni normali, oameni linistiti si vecinii nostri sunt oameni foarte, foarte in regula”, a declarat Dragnea.

Apartamentul are si o terasa larga, dupa cum s-a vazut in imagini difuzate de Codrin Stefanescu.

Intr-un interviu recent pentru Realitatea Plus, Dragnea a sustinut ca nu are prea multi bani si ca este ajutat de iubita sa.

„Eu am hotelul de la Turnu Magurele, un apartament la Turnu Magurele, teren intravilan, ala pe care sta hotelul. (…) Eu nu am fost toata viata bugetar. In 1990 am fost prima initiativa privata din jumatatea de sud a Romaniei, asociatie cu scop lucrativ. In 96, cand eu am devenit prefect, aveam un complex hotelier, trei restaurante intre care cel mai mare din judet, doua centre en gros, trei magazine. Aveam de asemenea, in 96 terenuri intravilane, aveam cladiri”, a afirmat Dragnea

El a mentionat ca mare parte din bunurile pe carele-a avut le-a vandut pentru a ridica locuinta din Alexandria.

Intrebat din ce bani traieste, Dragnea a raspuns: „Traiesc din doua treimi din salariu, pentru ca o treime este pus sechestru de la DNA (…), nu castig foarte mult, dar cu ce castiga Irina ca salariu cu ce castig si eu, cu ce ma ajuta copiii, nu mor de foame”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos