17.2 C
București
sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăStirea zileiIMAGINI SOCANTE! INCIDENTE la meciul Romania-Ungaria! 30 de fani romani au fost...

IMAGINI SOCANTE! INCIDENTE la meciul Romania-Ungaria! 30 de fani romani au fost retinuti, iar 46 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale!

in:

Stiri pe acelasi subiect

A fost egal pe teren, iar in tribune au fost incidente. Meciul Romania-Ungaria s-a lasat cu imbranceli intre jucatori, iar fanii au aruncat cu petarde si fumigene dintr-o parte in alta a stadionului, inca de la incalzirea fotbalistilor. 30 de suporteri romani au fost dusi la sectiile de politie pentru ca au folosit obiecte pirotehnice si au fost agresivi. 

„In zona special amenajata pentru fanii unguri s-au inregistrat incidente. In prima repriza a fost un moment tensionat cauzat de cele doua galerii, care au aruncat cu obiecte pirotehnice dintr-un sector in altul si s-a impus interventuia jandarmilor pentru a putea continua partida in conditii de siguranta. Nu s-a impus evacuarea galeriilor, dar au fost persoane scoase din stadion in vederea stabilirii identitatii si aplicarii masurilor legale. Ca si date preliminare, aproximativ 30 de pesoane au fost conduse la politie pentru stabilirea identitatii si efectuarea de verificari privind savarsirea de diverse infractiuni, detinere si folosite de materiale pirotehnice, adresare de injurii si participare la scandal. Din cate cunosc, toti sunt de nationalitate romana. Pentru alti cinci suporteri romani s-a dispus deja sanctiunea de interzicere de a merge la stadion pentru un an”, a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane, Irina Dragan.

Si echipele medicale au avut de lucru aseara. 46 de persoane au avut nevoie de asistenta medicala inainte si in timpul meciului a declarat pentru MEDIAFAX, Bogdan Oprita, coordonator SMURD Bucuresti.

„46 de persoane au avut nevoie de asistenta medicala inainte si in timpul meciului. 12 dintre acestea au fost duse la spital, trei la spitalul Pantelimon si noua la Floreasca. Motivele: diabet, fracturi toracice, fractura membru inferior, traumatisme craniocerebrale minore. Singurul caz mai grav a fost al unui tanar de 26 de ani, care a suferit o criza de epilepsie. Toti au fost romani, cu o exceptie – o tanara de 23 de ani, care a suferit o tulburare de ritm”, a declarat coordonatorul SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita.

Partida Romania-Ungaria s-a incheiat la egalitate, cu scorul de 1 la 1

Sursa: Mediafax

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version