Acasă ACTUALITATE Imbunatatire majora la WhatsApp! Vezi ce s-a schimbat!

Imbunatatire majora la WhatsApp! Vezi ce s-a schimbat!

O functie ceruta de toata lumea este acum in sfarsit disponibila la WhatsApp. Aplicatia WhatsApp pentru Android iti permite acum sa salvezi in cloud-ul Google Drive toate conversatiile, fotografiile, clipurile video si alte lucruri de care ai putea avea nevoie in viitor.

WhatsApp si-a integrat sistemul de mesagerie cu Google Drive, pentru a le permite utilizatorilor sai sa aiba mereu la indemana istoricul discutiilor.

Toti utilizatorii vor avea acces la acest serviciu in urmatoarele doua luni. Daca vrei sa vezi daca in cazul tau s-a activat optiunea, potri intra in setari.


 

Citeste si:

Mare ATENTIE pe WhatsApp: Un virus PERICULOS circula zilele acesta!

Stiai de aceasta optiune SECRETA din WhatsApp? Asa vezi TOTUL despre prietenii din lista!


 

Parteneriatul dintre WhatsApp si Google este avantajos pentru compania din spatele motorului de cautare, pentru ca aplicatia de mesagerie, detinuta de Facebook, are 900 de milioane de utilizatori activi, noteaza Yoda.ro. Acestia folosesc, de obicei, telefoane Android.

Utilziatorii pot opta pentru a-si face backup zilnic, saptamanal sau chiar lunar. Ei pot, de asemnea, sa aleaga sa nu salveze clipurile video, care mananca mai mult spatiu.