Acasă Economie In 3 mai ANAF-ul face mare anunt, asteptat cu frica de sute...

In 3 mai ANAF-ul face mare anunt, asteptat cu frica de sute de mii de romani!

ANAF continuă să inspire frică, iar ultimul anunţ al şefului instituţiei îi face pe toţi datornicii să tremure de frică. Imediat după Paşti va fi publicată lista ruşinii, cu toţi datornicii. Toate persoanele fizice cu obligaţii fiscale de peste 1500 de lei vor face parte din lista care va fi dată publicităţii pe data de 3 mai.

„Lista trebuia publicată pe 30 aprilie, dar nu este zi lucrătoare astfel încât va apărea pe 3 mai, în prima zi lucrătoare. Vor fi peste 200.000 de persoane fizice, care sunt peste pragul de 1.500 de lei, prag pe care l-am fixat din rațiuni pur practice.Lista va fi împărțită pe mai multe secțiuni, sunt și datorii fiscale și datorii care ajung în sarcina fiscului, dar care nu sunt neapărat datorii fiscale”, a spus președintele ANAF, Dragoș Doroș pentru B1Tv.

Şi asta nu e tot.

„Discuția despre recuperarea sumelor constatate în instanță și care sunt consființite prin hotărâri judecătorești este foarte aprinsă. Ce pot să vă spun este că la Minsterul de Justiție a luat ființă o agenție care se ocupă de acest lucru. În cadrul ANAF este operațională de la 1 ianuarie o direcție de executări silite- cazuri speciale, care se referă la hotărâri în instanță.ANAF a pornit déjà procesele de evaluare și valorificare cât mai rapidă, ia rezultatele se văd”, a declarat președintele ANAF.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentDintr-un foc! Chinezii au cumparat CEA MAI MARE RAFINARIE din Romania si lantul de benzinarii Rompetrol!
Articolul următorMai ai foarte putin timp! 8 lucruri pe care TREBUIE sa le faci in Saptamana Mare!