18.6 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăSocialSanatateIn Asia folosesc acest truc de mii de ani! Apasa acest punct...

In Asia folosesc acest truc de mii de ani! Apasa acest punct de deasupra gleznei si o sa te simti MULT mai bine!

in:

Stiri pe acelasi subiect

A fost creat primul ”copil” cu Inteligență Artificială

A fost creat primul ”copil” cu Inteligență Artificială. Inovația...

”Procesul” unui porumbel considerat de poliția indiană spion chinez s-a încheiat

''Procesul'' unui porumbel, ați citit bine, considerat de poliția...

OMS cere informatii despre noul val de boli pulmonare din China!

O crestere a bolilor respiratorii in randul copiilor din...

Maseurii chinezi au descoperit astfel că apăsarea anumitor puncte din corp ajută la circulația sângelui, la detoxifierea anumitor organe, iar astfel de puncte sunt cu sutele în organismul nostru.

Un punct în special, denumit San Yin Jiao sau SP6, dacă este stimulat, ajută pacientul să se relaxeze și să doarmă mai bine. Se găsește pe partea interioară a gambei, chiar deasupra gleznei. Nu doar că te scapă de stres stimularea acestui punct, ci alungă și durerile menstruale sau crampele abdominale, anunta realitatea.net.

Cum procedezi?

Pentru a activa acest punct, mai întâi freacă-ți mâinile una de cealaltă până când se încălzesc. Cu două sau trei degete, apasă punctul San Yin Jiao și apasă ușor, ca la masaj. După câteva minute poți începe să apeși mai tare, dar ritmul în care o faci trebuie să fie lent.

Ce se întâmplă când masezi punctul San Yin Jiao?

Nu doar că înlătură stresul, insomnia și crampele abdominale, dar masarea punctului San Yio Jiao are și alte beneficii. Datorită venelor care trec prin punctul San Yin Jiao masarea regulată a acestei zone ajută pielea să devină mai elastică. Și splina va funcționa mult mai eficient, datorită masajului în punctul San Yin Jiao. Splina este responsabilă de producerea celulelor roșii, de aceea procesul de producție sau înlocuire a globulelor roșii este cu mult îmbunătățit.

Ultimele stiri