Acasă Social In perioada 2 – 29 septembrie se va desfasura programul „Litoralul pentru...

In perioada 2 – 29 septembrie se va desfasura programul „Litoralul pentru toti”! Vezi care sunt tarifele!

28

Programul „Litoralul pentru Toti” se va desfasura in perioada 2 – 29 septembrie fiind lansat de Asociatia Litoral-Delta Dunarii, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT), potrivit mediafax.ro.

Potrivit unui comunicat comun al Asociatiei Litoral, ANAT si FPTR, aceasta editie beneficiaza de aceleasi tarife maximale ca in editia mai-iunie.

Astfel, tarifele maximale pentru un sejur de sase nopti pentru o persoana ajung la 205 lei la un hotel de o stea, fara mic dejun, 235 de lei la un hotel de doua stele, fara mic dejun, 265 de lei la un hotel de trei stele, fara mic dejun, 315 lei la un hotel de doua stele, cu mic dejun, 425 de lei la un hotel de trei stele, cu mic dejun, 485 de lei la un hotel de patru stele, cu mic dejun si 605 lei la un hotel de cinci stele, cu mic dejun.

Ca si la editia precedenta, turistii beneficiaza de o optiune suplimentara, respectiv varianta all inclusive, care asigura toate cele trei mese – servite in regim bufet, bauturi incluse, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja.

Tarifele maximale pentru sejururi all inclusive de 5 nopti pentru o persoana ajung pana la 765 de lei la un hotel de trei stele, 875 de lei la un hotel de patru stele si 985 de lei la un hotel de cinci stele.

Tarifele indicate exprima o recomandare maximala, valoarea acestora fiind stabilita de fiecare prestator, se mai arata in comunicatul de presa.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos