27.1 C
București
vineri, iulie 19, 2024
AcasăMondenIn plin SCANDAL, Hexi Pharma a incercat sa CUMPERE mai multi jurnalisti!

In plin SCANDAL, Hexi Pharma a incercat sa CUMPERE mai multi jurnalisti!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

După scandalul dezinfectanţilor diluaţi din spitale apar şi acuzaţii că producătorul Hexi Pharma ar fi încercat să cumpere bunăvoinţa jurnaaliştilor. Dorin Chioțea, prezentator la Dimineața de Știri de la Realitatea TV, a recunoscut în direct, în emisiunea sa, că a fost sunat de „un important om de sport” pentru a i se propune să lucreze, indirect, pentru Hexi Pharma.

Telefonul venea chiar în prima zi a investigației pornită de Gazeta Sporturilor, când Dorin Chioțea a vorbit pe larg, pe post, despre ancheta echipei lui Cătălin Tolontan. Chioțea a povestit episodul în direct, cu Cătălin Tolontan în studio, potrivit paginademedia.ro.

„Cunoști vreun jurnalist căruia i s-a propus să fie cumpărat în perioada asta, pe la începutul investigației și a declinat furios oferta?”, l-a întrebat Tolontan pe Chioţea.

„Mi s-a întâmplat lucrul acesta. Chiar în urmă cu două săptămâni, lunea, în prima zi când a apărut această investigație. Un important om de sport mi-a dat un telefon. Dezvălui chestia asta în premieră, ai mai spus-o și tu printre rânduri în Gazeta Sporturilor. Sigur, nu mi s-au propus în mod direct bani la telefon, dar mi s-a propus să lucrez, dacă pot, printr-o firmă de PR, pentru că cei de la HexiPharma n-ar avea PR. Poate că cei de la HexiPharma au apelat la prieteni cine știe cum. Nu pot să spun că m-au contactat direct cei de acolo. Însă a fost o încercare, poate și un exces de zel al respectivului personaj, pe care sigur că l-am refuzat: i-am spus, domne poți să cauți firme de PR câte vrei”, a răspuns Dorin Chioţea.

Potrivit lui Cătălin Tolontan, Hexi Pharma nu avea PR la momentul respectiv. În prima săptămână a anchetei, redactorul-şef al GSP a scris că s-a încercat mituirea unui jurnalist pentru a fi mai blând în cazul dezinfectanților.

Ultimele stiri