Acasă Monden In plin SCANDAL, Hexi Pharma a incercat sa CUMPERE mai multi jurnalisti!

In plin SCANDAL, Hexi Pharma a incercat sa CUMPERE mai multi jurnalisti!

După scandalul dezinfectanţilor diluaţi din spitale apar şi acuzaţii că producătorul Hexi Pharma ar fi încercat să cumpere bunăvoinţa jurnaaliştilor. Dorin Chioțea, prezentator la Dimineața de Știri de la Realitatea TV, a recunoscut în direct, în emisiunea sa, că a fost sunat de „un important om de sport” pentru a i se propune să lucreze, indirect, pentru Hexi Pharma.

Telefonul venea chiar în prima zi a investigației pornită de Gazeta Sporturilor, când Dorin Chioțea a vorbit pe larg, pe post, despre ancheta echipei lui Cătălin Tolontan. Chioțea a povestit episodul în direct, cu Cătălin Tolontan în studio, potrivit paginademedia.ro.

„Cunoști vreun jurnalist căruia i s-a propus să fie cumpărat în perioada asta, pe la începutul investigației și a declinat furios oferta?”, l-a întrebat Tolontan pe Chioţea.

„Mi s-a întâmplat lucrul acesta. Chiar în urmă cu două săptămâni, lunea, în prima zi când a apărut această investigație. Un important om de sport mi-a dat un telefon. Dezvălui chestia asta în premieră, ai mai spus-o și tu printre rânduri în Gazeta Sporturilor. Sigur, nu mi s-au propus în mod direct bani la telefon, dar mi s-a propus să lucrez, dacă pot, printr-o firmă de PR, pentru că cei de la HexiPharma n-ar avea PR. Poate că cei de la HexiPharma au apelat la prieteni cine știe cum. Nu pot să spun că m-au contactat direct cei de acolo. Însă a fost o încercare, poate și un exces de zel al respectivului personaj, pe care sigur că l-am refuzat: i-am spus, domne poți să cauți firme de PR câte vrei”, a răspuns Dorin Chioţea.

Potrivit lui Cătălin Tolontan, Hexi Pharma nu avea PR la momentul respectiv. În prima săptămână a anchetei, redactorul-şef al GSP a scris că s-a încercat mituirea unui jurnalist pentru a fi mai blând în cazul dezinfectanților.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentLege noua in Uniunea Europeana: 300 de euro pentru fiecare femeie insarcinata care RENUNTA LA FUMAT!
Articolul următorScene de GROAZA intr-o gara din Munchen: A strigat ”Allah akbar!” si a inceput sa injunghie calatorii!