25.5 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăSocialAngajariIn vreme ce Guvernul introduce o noua taxa, o subordonata a lui...

In vreme ce Guvernul introduce o noua taxa, o subordonata a lui Dragnea e platita cu 17.900 de lei, pe luna!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Luna octombrie a fost una a surprizelor financiare. Legea pensiilor încă întârzie, nici salariile nu au crescut conform promisiunilor, dar indemnizațiile politicienilor și ale personalului din jurul lor sunt unele demne de invidiat. 

Camera Deputatilor a facut publica lista cu salariile alesilor, dar si remuneratiile lunare ale persoanelor care ocupa poziţii de conducere in serviciile Camerei si in birourile parlamentare și am avut parte de foarte multe surprize.

Nu Liviu Dragnea este cel mai bine platit om din Camera Deputatilor,  ci Silvia Claudia Mihalcea, secretarul general al Camerei Deputatilor, care are in griija bugetul institutiei. Aceasta a fost angajata în luna ianuarie în aceasta functie și primeste 17.900 de lei brut pe luna, spre deosebore de președintele PSD, care încaseaza 16.675 de lei brut pe luna.

În vârstă de 37 de ani, Silvia a lucrat timp de zece ani în cabinetul lui Viorel Hrebenciuc, după cum recunoștea liderul PSD într-o discuție purtată cu generalul Dumitru Iliescu, și a fost director general al Oficiului Național al Registrului Comerțului (ONRC) în perioada august 2012 – martie 2016.

Conform ultimei declaratii de avere, Mihalcea detine doua apartamente in Bucuresti si are aproximativ 25.000 de lei in conturi. Ea are o datorie de 635.000 de lei (aproximativ 140.000 de euro) la mama sa, Aurora, potrivit stirilekanald.ro.

Vice-preşedinţii Camerei primesc un salariu brut lunar de 15.515 lei. Un deputat are trecut pe ştatul de plată suma brută de 14.500 de lei, în timp ce preşedintele unei comisii permanente primeşte 14.065 de lei, cu 435 de lei mai mult decât vice-preşedinţii, în timp ce secretarii comisiilor sunt recompensaţi lunar cu un salariu brut de 13.340 de lei. Salariul maxim al unui expert parlamentar este de 7.289 de lei, în timp ce un consilier parlamentar castiga lunar 8.859 de lei.

Ultimele stiri