Acasă Braila Inca un lider PSD este impotriva purtarii mastii si instiga la nerespectarea...

Inca un lider PSD este impotriva purtarii mastii si instiga la nerespectarea masurilor de sanatate publica

Primarul orașului Brăila, Marian Dragomir, este împotriva măsurii privind purtarea obligatorie a măștii în toate spațiile publice din municipiu. El susține că mască trebuie să fie purtată doar în spațiile aglomerate și critică decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Primarul Marian Dragomir a reacționat după ce Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis să introducă obligativitatea purtării măștii în toate spațiile publice din Brăila. El a scris un mesaj pe Facebook prin care critică decizia.

„Pot înțelege obligativitatea purtării măștii în spațiile aglomerate …. dar nu pot înțelege obligativitatea purtării măștii când te plimbi singur pe stradă, când te plimbi doar cu soția, copilul sau prietena pe stradă, când cobori din mașină, intri in scara blocului sau in curte și nu te întalnești cu nimeni. O să ne interziceți să deschidem și geamul în ritmul acesta?”, a scris Dragomir pe Facebook.

Primarul orașului Brăila consideră că legea poate fi interpretată ceea ce duce la abuzuri și la nerespectarea prevederilor actului normativ.

„Legile interpretabile nu pot fi aplicate. Ce înseamnă pe teritoriul Municipiului Brăila în acestă hotarâre deloc clară? Pe stradă, în mașină, în apartament sau în casă, în restaurant la masă? De ce să port masca atunci când vin noaptea acasă și sunt singur pe stradă?”, a precizat Marian Dragomir, la solicitarea MEDIAFAX.

Concluzia primarului din Brăila este că măsurile luate rapid, fără o consultare a populației și fără un studiu real nu vor avea impactul așteptat.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentRenate Weber e platita cu 4500 de euro pe luna, bani publici, si face campanie impotriva guvernului si a masurilor de sanatate publica!
Articolul următorCristiano Ronaldo a fost infectat cu noul coronavirus