Acasă Sanatate Inca un lider PSD infectat cu coronavirus, desi mai marii partidului il...

Inca un lider PSD infectat cu coronavirus, desi mai marii partidului il incurajau sa nu poarte masca!

91

Primarul orasului Comarnic, Sorin Popa (PSD), anunta ca este infectat cu coronavirus, mentionand ca este internat in spital. Popa afirma ca nu stie cum s-a infectat.

Intr-un mesaj postat pe Facebook, Sorin Popa afirma ca ca a purtat masca de protectie si ca a respectat distantarea sociala. „Va spun sincer ca nu cunosc cum m-am infectat”, afirma Popa.

„In calitate de primar al orasului Comarnic, e datoria mea sa anunt ca am fost confirmat cu infectia cu virusul SARS-CoV-2 si in acest moment sunt internat in spital, unde mi se administreaza deja tratament.

In toata aceasta perioada de pandemie, in care am fost implicat in toate activitatile Primariei, m-am protejat si am purtat masca, am respectat distantarea sociala si regulile de igiena si, cu toate astea, m-am infectat cu acest virus. Sunt om intre oameni si probabil ca o secunda de neatentie a fost suficienta! Va spun sincer ca nu cunosc cum m-am infectat.

Dati-mi voie, insa, sa fac un apel la voi toti, sa ne asiguram impreuna ca respectam distantarea sociala, purtarea mastii si regulile de igiena, in toate locurile publice, fara nicio exceptie, in care ne aflam, astfel ca nimeni sa nu treaca prin aceste momente dificile si sa evitam tragedii! Pentru unii, mai batrani, mai vulnerabili, asta poate insemna moartea. Din acest motiv, cu gandul la parintii nostri, la copiii nostri, va rog sa respectati regulile de igiena si sa purtati masca, atunci cand situatia o impune!

Starea mea evolueaza favorabil si ma pregatesc sa revin cu forte proaspete pentru a face ce stiu eu mai bine, sa muncesc alaturi de voi, sa coordonez activitatea primariei si impreuna sa luam cele mai bune decizii pentru comunitatea noastra!

Raman alaturi de voi toti, indiferent de simpatiile politice! Sa ne auzim sanatosi! Doamne ajuta!”, a scris Popa pe Facebook.

Numerosi lideri si parlamentari ai PSD au refuzat si refuza sa poarte masca de protectie. Marcel Ciolacu a fost, recent, singurul invitat la o receptie la Ambasada Frantei care nu a purtat masca, devenind astfel un exemplu pentru zeci de mii de pesedisti.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedent”Cretini si ticalosi!”. CTP despre ”oamenii de cultura” care au aplaudat discursul anti-masca al regizorului Cristi Puiu
Articolul următorNesimtirea e in floare pe litoralul romanesc: 45 de lei costa sa inchiriezi un sezlong, masuri de siguranta zero!