Acasă Comentariul zilei Inca un lider PSD rupt de realitate: ”Coronavirusul nu exista. Sunteti toti...

Inca un lider PSD rupt de realitate: ”Coronavirusul nu exista. Sunteti toti niste prosti”

78

Baronul PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat luni, in sedinta CEX a PSD, ca virusul „nu exista”. Un mesaj identic a fost lansat in Dolj si de deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu.

”Coronavirusul nu exista”, a declarat Buzatu in cadrul CEX, conform unor surse PSD citate g4media.ro. Apoi, la finalul larii de cuvant, uitand sa inchida microfonul, a spus astfel incat s-a auzit in intreaga sala unde se desfasura CEX-ul: ”Oricum, sunteti toti niste prosti!”.

Aflata in turneu prin comunele doljene, alaturi de Claudiu Manda si Ion Prioteasa, Olguta Vasilescu a declarat la o intalnire cu activul PSD dintr-o comuna ca, de fapt, coronavirusul nu exista, anunta Jurnal de Craiova.

“Covidul nu exista. Este o manevra a lui Iohannis pentru a nu mai tine alegeri”, a declarat Lia Olguta Vasilescu. “De fapt Iohannis se foloseste de acest pretext pentru a anula alegerile locale deoarece ii este frica sa nu piarda PNL-ul”, a mai sustinut Vasilescu.

Duminica, aproximativ 200 de persoane s-au strans in Pita Victoriei pentru a protesta fata de „dictatura medicala”. Cunoscuti ca „negationisti”, acestia cred ca virusul nu exista. Printre protestatari s-au aflat numerosi sustinatori ai PSD precum Codruta Cerva, Oana Lovin si Iosefina Pascal. Participantii au scandat „Demisia! Demisia!”, „Noi nu suntem o natie de sclavi!”, „Libertate! libertate!”, „Hai in piata!”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos