Acasă ACTUALITATE Inca un PSD-ist celebru dat in urmarire generala! Baronul Arsene a fugit...

Inca un PSD-ist celebru dat in urmarire generala! Baronul Arsene a fugit din tara dupa condamnarea pentru coruptie

52

Ionel Arsene – președintele Consiliului Județean Neamț și al filialei PSD este dat în urmărire de Poliție după ce a fost condamnat la închisoare cu executare și nu a fost găsit pentru punerea în executare a pedepsei. Se pare că baronul PSD a fugit din țară, în Italia, cu o săptămână înainte de sentință.

„Motivul: mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Fapta: trafic de influență și luare și dare de mită. Condamnare: 6 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

Fapta: Persoana a săvârșit două fapte de trafic de influență în perioada iunie-iulie 2015. Semnalmente: înalțime – 1,85m; greutate – cca. 85 kg; constituție normală; păr grizonat; ochi căprui”, se arată pe site-ul Poliției Române, la secțiunea most-wanted.

Ionel Arsene, președintele PSD Neamț și președinte al Consiliului Județean Neamț, a fost condamnat, vineri, 10 martie, la 6 ani și 8 luni de executare. Decizia Curții de Apel Brașov este definitivă. Baronul PSD ar fi părăsit țara în urmă cu doar câteva zile de pronunțarea judecătorilor. El se află, conform unor surse, în Italia.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos