34.1 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăACTUALITATEInca un PSD-ist celebru dat in urmarire generala! Baronul Arsene a fugit...

Inca un PSD-ist celebru dat in urmarire generala! Baronul Arsene a fugit din tara dupa condamnarea pentru coruptie

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Ciolacu despre Geoana presedinte: ”Nu cred in ciorbe reincalzite”

Intrebat daca Mircea Geoana, fost presedinte al PSD, ar...

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Ionel Arsene – președintele Consiliului Județean Neamț și al filialei PSD este dat în urmărire de Poliție după ce a fost condamnat la închisoare cu executare și nu a fost găsit pentru punerea în executare a pedepsei. Se pare că baronul PSD a fugit din țară, în Italia, cu o săptămână înainte de sentință.

„Motivul: mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Fapta: trafic de influență și luare și dare de mită. Condamnare: 6 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

Fapta: Persoana a săvârșit două fapte de trafic de influență în perioada iunie-iulie 2015. Semnalmente: înalțime – 1,85m; greutate – cca. 85 kg; constituție normală; păr grizonat; ochi căprui”, se arată pe site-ul Poliției Române, la secțiunea most-wanted.

Ionel Arsene, președintele PSD Neamț și președinte al Consiliului Județean Neamț, a fost condamnat, vineri, 10 martie, la 6 ani și 8 luni de executare. Decizia Curții de Apel Brașov este definitivă. Baronul PSD ar fi părăsit țara în urmă cu doar câteva zile de pronunțarea judecătorilor. El se află, conform unor surse, în Italia.

Ultimele stiri