29 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăStirea zileiInca un roman, al patrulea, DAT DISPARUT dupa atacul terorist din Franta!

Inca un roman, al patrulea, DAT DISPARUT dupa atacul terorist din Franta!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Vladimir Putin ar putea ataca Europa in 2024 sau 2025

O sursa de incredere de la una dintre agentiile...

Franta a emis mandat de arestare pentru Bashar al-Assad, protejatul Rusiei

Lucrurile se complica in Orientul Mijlociu dupa ce Franta...

Un mort si zece raniti dupa ce au mancat la un restaurant din Franta

Tragedie uriașă în Franța! O femeie a murit după...

Un roman in varsta de 40 de ani este dat disparut si este cautat de apropiati in urma atacului de joi de la Nisa, potrivit unui anunt postat pe pagina de Facebook „SOS Nice”, el fiind a patra persoana de cetatenie romana disparuta in acest moment, scrie news.ro.

Anuntul a fost postat in cursul noptii de luni spre marti, iar potrivit acestuia, un barbat in varsta de 40 de ani, pe nume Barbu Stefan Valentin, este dat disparut, fiind cautat la acest moment.

Este a patra persoana data disparuta in acest moment, dupa ce, tot prin pagina de Facebook SOS Nice, a fost cautata o familie, sot, sotie si copil minor. Femeia si copilul au fost gasiti in spitale din Nisa, insa barbatul – Cristian Coman, in varsta de 34 de ani, este in continuare cautat. Luni, pe aceeasi pagina de Facebook au aparut informatii despre un alt cuplu dat disparut.

Este vorba despre un tanar in varsta de 26 de ani – Alexandru Goldan – si prietena sa, Elena, in varsta de 31 de ani.

In cazul celor doi, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a informat ca pana in prezent nu au fost primite solicitari telefonice sau prin e-mail cu privire la persoanele mentionate.

„Conform instructiunilor Celulei de Criza a MAE, Ambasada Romaniei la Paris a solicitat asistenta specifica autoritatilor franceze competente. Verificarile cu privire la aceste persoane sunt in curs”, preciza MAE intr-un comunicat de presa transmis luni dupa-amiaza.

Pe pagina de Facebook SOS Nice au fost postate, inca de joi, imagini cu persoane care inca sunt disparute, in urma atentatului.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version