23.7 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăACTUALITATEINCALIFICABIL! Statul Islamic a executat 38 de copii care sufereau de sindromul...

INCALIFICABIL! Statul Islamic a executat 38 de copii care sufereau de sindromul down!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Noua specializare a elevilor ruși: pilotarea dronelor!

Elevii din Rusia vor învăţa despre tehnologia dronelor pentru...

Jumatate din copiii navetisti isi vor plati abonamentele integral din 8 ianuarie

Federatia operatorilor de transport anunta ca elevii din 19...

S-a declarat epidemie de rujeola la nivel national!

Ministerul Sanatatii a declarat epidemie de rujeola la nivel...
Insurgenţi ai grupării jihadiste Daesh (acronimul arab al Statului Islamic /SI/) ar fi început să execute copii cu diferite dizabilităţi. Astfel, 38 de nou-născuţi cu sindromul Down ar fi fost executaţi la Mosul, oraş din nordul Irakului, aflat sub controlul grupării jihadiste, după cum scrie un blogger local pe pagina sa de Facebook, dar această informaţie nu a putut fi confirmată din alte surse, relatează luni portalul rus newsru.com, citat de Agerpres.

Execuţiile au avut loc, potrivit acestuia, după ce a fost lansată o fatwa verbală în acest sens, care permite ‘exterminarea nou-născuţilor cu sindromul Down şi copiilor cu dizabilităţi fizice’. Autorul respectivei fatwa este un aşa-zis ‘judecător’ al grupării Statul Islamic, care ar fi originar din Arabia Saudită.


Citeste si:

VIDEO – Cum se antreneaza TERORISTII ISIS! Doar cei mai DURI supravietuiesc!

VIDEO – Cel mai CUNOSCUT LUPTATOR atiterorist din lume! I se spune ”Rambo din Irak” si a UCIS peste 1500 de fanatici ISIS!


Cei mai mulţi dintre aceşti copii provin din relaţii ale combatanţilor străini ai Statului Islamic cu femei din Irak, Siria şi Asia. Pruncii aveau între o săptămână şi trei luni şi au fost ucişi prin injecţie letală sau strangulare, scrie bloggerul irakian, fondator al site-ului Mosul Eye, care a fost criticat pe forumuri pentru că nu a prezentat şi probe pentru un plus de veridicitate.

Pe site-ul Mosul Eye se menţionează că acesta a fost creat pentru a informa lumea ‘despre ceea ce se petrece la Mosul în fiecare clipă’, iar fondatorul său este un istoric din acest oraş, relevă portalul menţionat.

Ultimele stiri