Acasă Constanta Incendiu de proportii noaptea trecuta in cladirea Arhiepiscopiei Tomisului, condusa de IPS...

Incendiu de proportii noaptea trecuta in cladirea Arhiepiscopiei Tomisului, condusa de IPS Teodosie

Incendiul izbucnit la mansarda sediului Arhiepiscopiei Tomisului din Constanţa a fost lichidat în noaptea de sâmbătă spre duminică, dar echipele de intervenţie au rămas acolo pentru a îndepărta toate efectele negative. În urma incendiului, a ars mansarda pe aproximativ 800 de metri pătraţi, informează news.ro.

Potrivit reprezentanţilor ISU Constanţa, incendiul la mansarda Arhiepiscopiei Tomisului a fost anunţat la 112 la ora 21.52.

”La locul solicitării au fost alocate şapte autospeciale de stingere cu apă şi spumă, cinci autospeciale de lucru la înălţime, o descarcerare, patru echipaje SMURD, trei autospeciale operative, o ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean, iar de la Primărie şi de la doi operatori privaţi au venit în sprijin trei cisterne cu apă şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă. De la ISU Tulcea, precum şi de la ISU Ialomiţa au venit câte o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de lucru la înălţime, dar acestea au rămas în subunităţile noastre pentru alte intervenţii în caz de nevoie”, a explicat sursa citată.

În urma incendiului, nu au fost victime sau persoane care să necesite transportul la spital.

Incendiul a fost localizat la ora 0.02.

”În urma incendiului, a ars mansarda pe o suprafaţă de aproximativ 800 de metri pătraţi.

La ora 1.27 incendiul a fost lichidat, dar echipajele de intervenţie au rămas la locul solicitării pentru îndepărtarea tuturor efectelor negative”, au transmis reprezentanţii ISU Constanţa.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentRomania este mai saraca: A murit soprana Mariana Nicolesco
Articolul următorVIDEO – Soldatii rusi se predau pe capete: Ucraina a reluat ofensiva pentru eliberarea tarii!