Acasă ACTUALITATE Incepe marele puci: Oligarhii rusi intorc armele impotriva lui Putin!

Incepe marele puci: Oligarhii rusi intorc armele impotriva lui Putin!

Mikhail Fridman, coproprietar al Alfa-Bank, a numit războiul cu Ucraina o tragedie pentru ruși și ucraineni și a cerut încetarea vărsării de sânge. Miliardarul, al șaptelea cel mai bogat om din Rusia, a afirmat aceste lucruri într-o scrisoare către angajații companiei sale LetterOne, potrivit Financial Times.

Miliardarul a menționat că nu face o declarație politică, dar este convins că războiul nu poate fi o soluție la probleme. El a mai spus că soluționarea conflictului de până acum pare „înfricoșător de îndepărtată”.

La rândul său, miliardarul Oleg Deripaska, proprietarul celui mai mare producător de aluminiu din lume, a cerut pace pe canalul său Telegram: „Pacea este foarte importantă! Trebuie să începem negocierile cât mai curând posibil.”

Duminică mai devreme, purtătorul de cuvânt al președintelui rus Dmitri Peskov a declarat că o delegație rusă a sosit în Belarus pentru discuții cu partea ucraineană. Președintele ucrainean Volodymyr Zelensky s-a declarat inițial împotriva ideii de a purta discuții în Belarus. Cu toate acestea, după o conversație între Zelensky și președintele belarus Alexander Lukașenko, Kievul a decos să trimită o delegație pentru a negocia cu partea rusă.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentVIDEO-Cum functioneaza cea mai puternica arma a Ucrainei in razboiul cu Rusia
Articolul următorPutin a trimis cei mai temuti mercenari din lume in Kiev. Tinta e una singura: Moartea lui Zelenski!