13 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăDosarIncompetenta CRIMINALA! Au aparut dovezi ca politistii din Onesti i-au impuscat si...

Incompetenta CRIMINALA! Au aparut dovezi ca politistii din Onesti i-au impuscat si pe muncitorii din apartamentul groazei!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Familia bărbatului de 38 de ani ucis la Onești acuză că acesta ar fi fost de fapt împușcat de oamenii legii în timpul intervenției. Primele dovezi în acest sens unt publicate de jurnalistul Alexandru Căutiş pe site-ul propriu. Acesta a obţinut o fotografie cu unul dintre bărbaţii ucişi în aparlamentul din Oneşti, iar pe abdomenul acestuia pot fi văzute urme care seamănă cu cele lăsate de gloanţe.

„Îmi pare rău că trebuie să public o fotografie care poate nu este pe placul familiei victimei. O fac doar fiindcă avem de-a face cu un fenomen grav, ce se vrea mușamalizat. Intervenția polițiștilor nu a fost doar ineficientă și tardivă, ci a fost de-a dreptul criminală. În fotografie se zăresc urmele a cel puțin trei gloanțe (poate de cauciuc, trase cu pușca) în abdomenul unuia dintre bărbații uciși. Din ce am aflat din presă medicii cică ar refuza autopsia că cică ar fi avut covid victima. Autopsia ar fi arătat care au fost motivele decesului și urmele de gloanțe probabil că nu dădeau bine pentru ageamiii care au executat această misiune. Nu pare muniție de război, din fotografie, dar oricum este o misiune ratată, căci cu siguranță nu au primit sarcina să împuște și victimele. În Kosovo au murit cadre militare împușcate cu gloanțe de cauciuc și cred că MAI nu a uitat. Se impun câteva demisii de urgență”, scrie Căutiş pe plusinfo.org.

ATENTIE, IMAGINE SOCANTA! CLICK AICI

Ultimele stiri