ACTUALITATE

Vezi de ce boala suferea copilotul sinucigas de la Germanwings!

Indicatiile gasite de anchetatori in casa copilotului Andreas Lubitz, care a prabusit intentionat avionul companiei Germanwings arata ca acesta suferea de o „boala psihosomatica”, informeaza Die Welt, citat de mediafax.ro.

sursa foto: express.co.uk

sursa foto: express.co.uk

Potrivit politiei, in casa copilotului Andreas Lubitz au fost gasite numeroase prescriptii medicale pentru „boli psihosomatice”. Copilotul avionului Germanwings era sub tratament psihiatric si neurologic, avand „tendinte sinucigase” si depresie, au dezvaluit procurorii germani, potrivit NBC News.
Clinica la care a fost tratat copilotul a prezentat autoritatilor fisa medicala a acestuia, dar informatiile nu au fost facute publice.
In afara de aparentele afectiuni psihice, Andreas Lubitz avea si probleme de vedere, dar medicii nu sunt siguri daca problemele oftalmologice aveau cauze organice ori psihologice.
Procurorii francezi suspecteaza ca Andreas Lubitz, copilotul avionului, a prabusit intentionat aeronava, el profitand de iesirea pentru scurt timp a capitanului din carlinga pentru a inclina aeronava pe o traiectorie de prabusire. Avionul Airbus A320 al companiei Germanwings, avand la bord 144 de pasageri si sase membri ai echipajului, s-a prabusit pe 24 martie intr-o zona muntoasa din sud-estul Frantei. Nu au existat supravietuitori.

 

Despagubiri de 300 de milioane de dolari!

Compania aeriana Lufthansa a anuntat marti ca societatile sale de asigurare au rezervat 300 de milioane de dolari pentru a acoperi eventualele compensatii acordate familiilor victimelor tragediei aviatice din Alpii francezi, de saptamana trecuta, relateaza Associated Press in pagina online.
Purtatoarea de cuvant a companiei Lufthansa a confirmat un articol pe aceasta tema publicat de cotidianul Handelsblatt in editia de marti. Ea a precizat ca suma rezervata pentru a acoperi „toate costurile legate de acest caz” se ridica la 300 de milioane de dolari.
Saptamana trecuta, compania a oferit rudelor fiecarei victime un ajutor imediat de pana la 50.000 de euro (54.250 de dolari). Aceste sume sunt separate de eventualele compensatii care ar putea fi acordate familiilor victimelor.
Un avion Airbus A320 al companiei Germanwings (filiala low-cost a Lufthansa), avand la bord 144 de pasageri si sase membri ai echipajului, s-a prabusit pe 24 martie intr-o zona muntoasa din sud-estul Frantei, fara a exista supravietuitori.
Procurorii francezi suspecteaza ca Andreas Lubitz, copilotul avionului, a prabusit intentionat aeronava, el profitand de iesirea pentru scurt timp a capitanului din carlinga pentru a inclina aeronava pe o traiectorie de prabusire.

sursa: mediafax.ro

Ultimele stiri

Spre TOP