Acasă Romani in strainatate INCREDIBIL! Protest IMPOTRIVA deciziilor PSD la Polul Sud, in Antarctica!

INCREDIBIL! Protest IMPOTRIVA deciziilor PSD la Polul Sud, in Antarctica!

2700
Un marinar din Orastie, judetul Hunedoara, a protestat marti seara, de unul singur, pe un vapor din Antarctica, denuntand ordonantele de urgenta adoptate de Guvern pentru modificarea codurilor penale si aratandu-se solidar cu romanii care au iesit in strada, atat in tara, cat si in strainatate.

„Protestam si de pe al 7-lea continent”, este mesajul care insoteste fotografia publicata de Vlad Lascoi, care a fost redistribuita de peste 2000 de persoane pe Facebook.

Manifestatii de protest au avut loc miercuri seara si in mai multe orase europene, romanii din diaspora denuntand ordonantele de urgenta adoptate de Guvern pentru modificarea codurilor penale. Sute de romani au manifestat la Londra, Bruxelles, Berlin, Munchen, Dublin, Helsinki, Viena, Luxemburg, Belfast, Oslo, Glasgow sau Edinburgh.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPrimarul Iasiului, unul din liderii PSD pe tara: Cer Guvernului si lui Liviu Dragnea sa ABROGE ordonanta 13/2017! Mi-e rusine cand ma uit in ochii oamenilor!
Articolul următorDe ce vrea PSD sa scape de abuzul in serviciu? Fiica ministrului Iordache tocmai a primit un post caldut la BNR!