Acasă Economie INEDIT – Doi romani au deschis o afacere cu intrerupatoare neobisnuite, realizate...

INEDIT – Doi romani au deschis o afacere cu intrerupatoare neobisnuite, realizate manual din lemn

Daniela Savu are 46 de ani și este de profesie economistă, iar Gheorghe Lup are 52 de ani și este electrician. Cei doi fac parte acum dintr-un proiect comun pe care au ales să-l numească Intrepriza Arti DG. Pornind de la o nevoie pe care Daniela a avut-o în momentul în care își decora casa, cei doi s-au gândit să creeze întrerupătoare din lemn, personalizate, cu design diferit și chiar cu imagini pictate.

„De profesie sunt economistă, îmi place mult să gătesc, să croșetez și mai nou am descoperit că îmi place să decorez spații sau să creez elemente de decor din materiale recuperate. De asemenea, îmi place să citesc.

Asociatul meu, Ghiță, este electrician și are 52 de ani. El este pasionat de tehnică – în special orice are legătură cu partea electrică – meșterit și este foarte determinat să găsească soluții noi la orice problemă care ține de acest domeniu. Citește mult și se informează pe aceste teme”, a povestit Daniela pentru Turnul Sfatului.

Ideea acestei afaceri a venit în momentul în care Daniela și-a amenajat casa și și-a dat seama că își dorește să renunțe la clasicele întrerupătoare din plastic și să creeze ceva inedit.

„Anul trecut l-am rugat pe Ghiță să instaleze niște lămpi la nouă mea casă. I-a plăcut decorul casei mele, dar era nedumerit de ce am instalat niște întrerupătoare și prize „ieftine” în toată casa. I-am explicat că încă nu am găsit nicăieri  întrerupătoare care să se potrivească cu acest decor și până nu voi găsi ceva care să îmi placă nu o să cumpăr altele. Pe piață majoritatea întrerupătoarelor sunt din plastic sau alte materiale mai „reci” și aproape toate arată la fel.

Am încercat să-i descriu cam ce stil aș dori să găsesc. Nu a spus nimic și a doua zi mi-a adus un întrerupător făcut de el dintr-un placaj. Mi s-a părut extraordinar. Apoi am spus să încerce unul din lemn, cu o margine mai elegantă. L-a realizat a doua zi, iar eu l-am vopsit”, a detaliat medieșeanca.

Apoi, cei doi au început să creeze mai multe modele pe diferite dimensiuni și decorate cu diverse imagini. După ce au văzut că munca lor prinde contur, au luat în calcul și posibilitatea de a crea o firmă.

Citeste continuarea pe Turnul Sfatului

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedent”Merge copilu’ din victorie-n victorie” – Victor Ciutacu il umileste pe David Popovici pentru ca a ratat podiumul!
Articolul următorAsa ar trebui primiti si in Romania? Turisti rusi, intampinati cu huiduieli si imnul Ucrainei la sosirea vasului de croaziera