Acasă Auto ”Înțelegeți o dată pentru totdeauna!” – mesaj extrem de dur al MAI...

”Înțelegeți o dată pentru totdeauna!” – mesaj extrem de dur al MAI după accidentul cu 7 morți

Ministerul Afacerilor Interne a transmis, marți, un mesaj dur la adresa șoferilor, după ce șapte oameni au murit într-un accident care a avut loc în județul Iași.

„Din primele date, un autocamion intră pe contrasens, acroșează o ambulanță, apoi intră în coliziune frontală cu o autoutilitară. Rezultatul: 7 persoane decedate și alte trei rănite. STOP! Este mult prea mult…DEMULT ESTE MULT PREA MULT”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook, de MAI.

În doar câteva secunde, șapte persoane și-au pierdut viața, astăzi, într-un accident rutier care a avut loc în județul Iași.

„Vă rugăm insistent! CONDUCEȚI PREVENTIV! Asigurați-vă temeinic atunci când intrați în depășire! Atenția trebuie să fie la drum, nu la telefonul mobil! Nu circulați peste viteza legală admisă, nu conduceți sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe interzise! Nu uitați că nu sunteți singurii participanți la trafic, iar șoselele nu vă aparțin! Teribilismul vostru poate face ca această imagine să fie ultima amintire a familiei despre voi! ÎNȚELEGEȚI O DATĂ PENTRU TOTDEAUNA!”, conchide MAI.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentBataie de joc la adresa romanilor cinstiti! Ce pedeapsa a primit politistul prins drogat la volanul unei masini furate?
Articolul următorUngaria începe sa exporte gaze naturale. Romania, producator cu traditie, sta la mana rusilor care maresc preturile cum au ei chef