12.4 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăACTUALITATEInterviul cu care i-a UIMIT pe nemti! Ciolos a facut DEZVALUIRI socante...

Interviul cu care i-a UIMIT pe nemti! Ciolos a facut DEZVALUIRI socante despre Romania, in presa din Germania!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Germania nu se mai regăsește. Vrea refacerea tringhiului Weimar!

Germania a lansat invitația refacerii triunghiului Weimar, o alianţă...

Noua inselatorie pe WhatsApp. Metoda interviului de angajare!

O noua inselatorie face valuri pe WhatsApp si are...

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

Primarul liberal Catalin Chereches a fost arestat in Germania.

Primarul liberal din Baia Mare, Catalin Chereches, a fost...

Dacian Cioloş, interviu incendiar în presa germană. Premierul le-a spus nemţilor că românii s-au plictisit de corupţie. Aceasta este concluzia premierul Dacian Cioloş care a acordat un interviu pe această temă unei publicaţii germane.

Conţinutul interviului a fost relatat la emisiunea Realitatea Românescă, de către Mihai Rusu, jurnalist român stabilit în Germania.

„Domnul Cioloş a prezentat nemţilor o echipă cu 5 miniştri care au fost functionari europeni plus cativa specialisti, despre ţelul scurtei guvernării. Acesta se referă la reformarea administraţiei publice care să nu mai poata fi intoarsa. Despre despre recâştigarea increderii, a vorbit despre transparenţa la licitatii publice(…) transparenţa la decizii guvernamentale precum si cheltuirea banilor publici de catre companii, totul pus pe site, totul pentru văzul celtateanului. Suntem un guvern independent care propune schimbarea atitudinii fata de cetateani. Despre lupta anticorupţiei, premierul noteaza ca DNA lucrează performant şi ca românii s-au plictisit de coruptie si au iesit in strada”, a mai spun Mihai Rusu.

În interviul acordat publicaţiei germane premierul României a vorbit şi despre suspiciunea de plagiat în cazul ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă.

„Echipa sa are un mic caz care poate deveni mare sau se poate scoate din uz. Este vorba despre cazul lui Petre Toba ministrul afacerilor interne suspectat de un fals in lucrarea de doctorat si daca va fi fals, domnul Ciolos va decide personal”, a mai spus jurnalistul pentru RealitateaTV.

Ultimele stiri