Acasă ACTUALITATE Intre PSD si ALDE incep sa sara scantei! PSD bate palma cu...

Intre PSD si ALDE incep sa sara scantei! PSD bate palma cu PNL si-l lasa pe Tariceanu cu ochii in soare!

66

Coaliţia de guvernare PSD-ALDE nu a reuşit să ajungă la un consens în privinţa preşedinţiei Autorităţii de Supraveghere Financiară, aşa că social-democraţii s-au văzut nevoiţi să facă un troc cu PNL pentru a nu mai avea nevoie de Tăriceanu.

PSD îşi doreşte schimbarea lui Mişu Negriţoiu din funcţia de preşedinte al ASF. Social-democraţii s-au lovit însă de refuzul lui Tăriceanu, care se află în relaţii bune cu Negriţoiu. PSD nu renunţă şi, potrivit unor surse de la vârful partidului, va forţa schimbarea şefului ASF cu ajutorul liberalilor, într-o reeditare punctuală a celebrei USL, scrie stiripesurse.ro.

PSD renunţă la postul de vicepreşedinte al Băncii Naţionale Române, vacant de la demisia lui Bogdan Olteanu (trimis în judecată de DNA), în favoarea PNL. O posibilă propunere din partea PNL pentru funcţia de vicepreşedinte BNR ar fi deputatul Eugen Nicolăescu.

La schimb, liberalii vor susţine în Parlament demiterea lui Mişu Negriţoiu şi numirea unui preşedintele ASF propus de PSD.

Articolul precedentAsta e marea armata a Rusiei? O nava cu oi plecata din Romania a scufundat un vas militar rusesc in Marea Neagra!
Articolul următorFondatorul Facebook anunta ca in cativa ani telefoanele inteligente vor disparea! Toti oamenii vor folosi asta!