Acasă Constanta Intrebat de ce nu poarta masca, un barbat infectat cu HIV a...

Intrebat de ce nu poarta masca, un barbat infectat cu HIV a atacat si muscat un politist

Un poliţist a fost muşcat de braţ, duminică, de un bărbat recent eliberat din penitenciar care a fost depistat în tren fără mască şi fără bilet, în urma verificărilor stabilindu-se că persoana respectivă este infectată cu virusul HIV, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

„În cursul zilei de astăzi (duminică- n.r.), poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, în apropierea staţiei CF Medgidia, au fost solicitaţi de şeful de tren să îi acorde sprijin, întrucât în tren se află o persoană fără mască de protecţie şi fără bilet. Persoana în cauză, la vederea poliţiştilor, a devenit recalcitrantă, a refuzat să îşi decline identitatea, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii la sediul Postului de poliţie TF Medgidia”, a transmis IPJ.

La coborârea din tren, bărbatul a devenit violent cu poliţiştii, fiind imobilizat.

„În momentul în care a fost încătuşat, în jurul orei 15,00, bărbatul a încercat să îi lovească pe poliţişti, reuşind să îl muşte pe unul dintre ei de antebraţul stâng, partea superioară”, a precizat IPJ Constanţa.

Conform sursei citate, în urma verificărilor efectuate a reieşit că agresorul a fost eliberat din Penitenciarul Poarta Albă, în ziua în curs. Totodată, s-a stabilit şi faptul că acesta este infectat cu virusul HIV.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi transmiterea sindromului imunodeficitar dobândit. Bărbatul se află la sediul Postului de Poliţie TF Medgidia, urmând a fi prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

IPJ a mai informat că pentru poliţistul muşcat nu a fost necesară acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentUn celebru brand international dispare de pe piata din Romania
Articolul următorBiserica Catolică l-a beatificat pe ”influencerul lui Dumnezeu”