6.3 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăACTUALITATEIohannis il pune pe Ponta cu BOTUL pe labe! Vezi declaratia!

Iohannis il pune pe Ponta cu BOTUL pe labe! Vezi declaratia!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Presedintele Klaus Iohannis a desfiintat, luni, afirmatiile lui Victor Ponta privind nevoia unui respect egal pentru cele trei puteri in stat si nu doar pentru justitie.

iohannis1 Seful statului a precizat ca i se pare o gluma ceea ce a spus Ponta si l-a contrazis pe acesta spunand ca nu exista o putere mai mare decat alta.

„Eu sunt convins ca dl Premier a spus-o sub forma de gluma, asa inteleg, pentru ca in Romania separatia puterilor functioneaza si nu exista o superputere”, a declarat Klaus Iohannis.

„Am avut ocazia sa discutam, mai putin formal, despre faptul ca vreau sa avem intr-adevar o ordine constitutionala in Romania, in care sa existe trei puteri in stat, nu una singura si cele trei puteri sa se respecte, sa se echilibreze reciproc si din punctul asta de vedere eu vreau sa avem tot respectul si toata independenta pentru Justitie, pentru Parlament si pentru Executiv. Nu m-am oprit doar la primul punct, m-am oprit la toate trei, ca asa s-a gandit acum 300 de ani, sa fie trei puteri si foarte bine s-a gandit si asa trebuie sa facem si in continuare”, a declarat luni Victor Ponta.

Sursa: stiripesurse.ro

Ultimele stiri