Acasă Sanatate Iohannis spune ca PSD e principalul vinovat pentru cresterea infectarilor: „Cu un...

Iohannis spune ca PSD e principalul vinovat pentru cresterea infectarilor: „Cu un cinism inimaginabil a tinut legea carantinei saptamani in Parlament”

140

Presedintele Klaus Iohannis a indicat catre PSD, miercuri, intrebat cine sunt vinovatii pentru ca numarul de cazuri de imbolnaviri cu coronavirus a ajuns la 1.200 pe zi.

„Nu pot sa nu vad ca legea carantinei a fost elaborata in regim de urgenta de guvern, trimis in Parlament, unde PSD-ul a tras de timp intr-un mod cinic pe care nu l-a banuit nimeni. Cu un cinism inimaginabil a tinut aceasta lege saptamani in Parlament, si publicul a avut impresia ca lucrurile nu sunt grave. Au aparut politicieni care deschis au incitat la nesupunure, sa nu purtam masca, inducand in public impresia ca lucurrile nu sunt grave, ca aceste masuri nu sunt necesare.

In acele saptamani foarte multe persoane infectate au parasit spitalele. PSD, cu cinism inimaginabil, a tergiversat adoptarea acestei legislatii, multi politicieni au creat impresia ca toata lumea se poate relaxa si situatia epidemiologica s-a deteriorat grav. Asa am ajuns la cele 1.200 de cazuri zilnice pe care le avem acum”, a declarat presedintele.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPreședintele Iohannis distruge toata propaganda PSD: „Pensiile vor creste, punct si clar!”
Articolul următorBill Gates despre testele pentru coronavirus: O risipa uriasa de bani!