Acasă ACTUALITATE Iohannis va ramane in ISTORIE ca Ludwig-NEBUNUL, este RUPT de realitate! Un...

Iohannis va ramane in ISTORIE ca Ludwig-NEBUNUL, este RUPT de realitate! Un sociolog a ANALIZAT actiunile presedintelui!

Sociologul Alin Teodorescu emite un verdict șocant despre Klaus Iohannis. Îl compară cu un monarh german, Ludwig al II-lea al Bavariei, care a rămas în istorie pentru că a fost declarat iresponsabil de o comisie medicală. În lumea politică modernă, o comparație cu Ludwig al ll-lea este una dintre cele mai mari ofense.

”Ludwig al II-lea al Bavariei… Principe fără legătură cu lumea reală, este principe, domnește, nu conduce, nu are legătură cu România, reprezintă interesele unei supra- minorități a capitalului trans-național şi a fost votat pentru că lumea nu l-a vrut pe Victor Ponta. Ca preşedinte nu mai are nici măcar rolul pe care-l avea Iliescu în al doilea mandat de președinție, când a fost interfața cu străinătatea. Interfața noastră cu străinătatea sunt acum Ministerul Justiției, DNA, mass- media…”, a spus Teodorescu pentru evz.ro, citat de stiripesurse.ro.


Citeste si:

Scrisoarea unui roman catre Iohannis, devenita VIRALA: Dumneata esti angajatul meu!

I-a UIMIT pe austrieci! Carmen Iohannis si-a ECLIPSAT sotul, aparand intr-o rochie de OSCAR!


Ludwig al Bavariei, rămas în istorie drept ”Regele-nebun”, a fost un monarh german din secolul 19, cu o apetență ieșită din comun pentru lux – a cheltuit sume imense pentru castele de vis -, dar și cu o comportare care a stârnit tot mai multe dubii vizavi de sănătatea sa mintală, până când a fost declarat iresponsabil de către o comisie medicală și a suferit o moarte violentă, prin înec, în condiții rămase până azi învăluite în mister.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentDoctor reputat pe plan international: Nitritii alimentari din mezeluri PROVOACA APARITIA CANCERULUI!
Articolul următorRobert Negoita este favorit sa preia conducerea PSD Bucuresti. Nu are contracandidat!