Acasă Economie Ion Tiriac deschide 200 de BENZINARII! Vor avea preturi reduse!

Ion Tiriac deschide 200 de BENZINARII! Vor avea preturi reduse!

27

Omul de afaceri Ion Țriac a anuntat ca pregateste deschiderea unei retele de 200 de benzinării cu prețuri de discount.

Ţiriac Holdings, prin intermediul companiei Ţiriac Energy, va intra în următorii trei ani în competiţie directă cu marii retaileri de benzină şi motorină prin construirea unei reţele de staţii de benzinării cu preţuri de discounter.

„Avem în derulare un proiect-pilot de şapte staţii, din care şase sunt operaţionale încă de anul trecut din decembrie. Targetul de volum va veni abia în 2017 deoarece anul viitor vom construi. Noi vrem să construim în 2016 cel puţin 50 de staţii, iar în trei ani vrem să ajungem la 200 de staţii de alimentare la nivel naţional. Vizăm şi extinderea la nivel european”, a spus Remus Hîrceagă, directorul general al Ţiriac Energy, potrivit Ziarului Financiar.

La începutul lunii iunie, grupul italian UniCredit a anunțat că a cumpărat pachetul de 45% din actiuni detinut de Ion Tiriac la UniCredit Tiriac Bank.

Omul de afaceri a iesit astfel din actionariatul bancii. UniCredit Tiriac Bank este in top 5 banci din Romania, cu active de peste 30 de miliarde de lei (7 miliarde de euro). Tranzactia este estimata la cateva sute de milioane de euro.

Sursa:  Ziarul Financiar

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos