23.5 C
București
joi, iulie 25, 2024
AcasăStirea zileiIron Maiden va sustine un concert la Bucuresti, in Piata Constitutiei!

Iron Maiden va sustine un concert la Bucuresti, in Piata Constitutiei!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Iron Maiden va sustine un concert la Bucuresti, in Piata Constitutiei, facand parte din celebrul show din turneul Maiden England, potrivit agerpres.ro.

Accesul publicului in spatiul de concert se va putea face incepand cu ora 16,30, din doua zone, b-dul Republicii – dinspre calea 13 Septembrie si dinspre b-dul Natiunilor Unite, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve sau alte alimente, artificii, bannere sustinute de bete, scaune, arme, sprayuri, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale si semiprofesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

Pe 24 iulie circulatia rutiera va fi restrictionata pe bulevardul Libertatii intre calea 13 Septembrie si bulevardul Natiunilor Unite, precum si pe bulevardul Unirii intre bulevardul I.C. Bratianu si Piata Constitutiei. Restrictionarea este valabila incepand cu din 24 iulie, ora 12,00, pana pe 25 iulie, ora 3,00, pe bulevardul Libertatii, intre bulevardul Natiunile Unite si calea 13 Septembrie. De asemenea, circulatia va fi intrerupta si pe bulevardul Unirii, intre bulevardul I.C Bratianu si Piata Constitutiei incepand cu 24 iulie, orele 00,00, pana pe 25 iulie, ora 3,00.

In ziua concertului vor putea fi achizitionate bilete cu preturi cuprinse intre 170,40 lei si 255,60 lei de la punctele de vanzare Eventim ce vor fi amplasate in Piata Constitutiei. In ziua evenimentului biletele sunt disponibile si in reteaua de magazine partenere – Orange, Vodafone, Domo, Carturesti si Humanitas.

Scena pe care vor canta britanicii de la Iron Maiden si pe care va fi amplasata instalatia de sunet si lumini a grupului va avea 18 metri lungime, 15 metri adancime si 1,8 metri inaltime.

Iron Maiden le va oferi fanilor romani pe langa jocuri de lumini de mare efect si un decor impresionant format din cel putin zece fundaluri, care se vor schimba periodic, punctul de atractie al concertului urmand sa fie mascota grupului, Eddie the Head, cunoscuta simplu ca Eddie.

Eddie va fi prezent pe scena la o dimensiune apreciabila, avand un dispozitiv hidraulic (in total 4 tone) ce va crea senzatii pe parcursul concertului.

Printre piesele pe care fanii celebrei trupe britanice le vor putea asculta miercuri in Piata Constitutiei se vor numara si „Can I Play With Madness”, „Fear Of The Dark”, „The Number Of The Beast” „Iron Maiden”, „Seventh Son of a Seventh Son” sau „Afraid to Shoot Strangers”.

Iron Maiden va ajunge in Romania cu avionul Ed Force One, pilotat chiar de solistul vocal al grupului, Bruce Dickinson, potrivit organizatorilor.

In deschiderea concertului Iron Maiden vor concerta grupurile Voodoo Six si Anthrax.

Organizatorii evenimentului sunt Marcel Avram, East European Events si D&D East Entertainment.

Ultimele stiri