Acasă Monden Iubita lui Dragnea se plange ca e greu in puscarie pentru liderul...

Iubita lui Dragnea se plange ca e greu in puscarie pentru liderul PSD. Era mai usor la furat?

2913


Partenera de viață a lui Liviu Dragnea a postat, pe contul său de Instagram, o reacție față la explicațiile Administrației Naționale a Penitenciarelor la acuzațiile că nu i-ar permite lui Dragnea să își rezolve problemele la coloană.

Într-o analiză pe textul declarației ANP, Irina Tănase reclamă faptul că, deși Dragnea a cerut voie sa meargă să își trateze afecțiunile medicale, nu i se permite. Mai mult, aceasta se plânge că fostului șef PSD nu îi este garantată demnitatea umană dacă este lăsat să se chinuie. „Unde este garantată demnitatea umană când omul are dureri insuportabile și este lăsat să se chinuie?! Când nu interesează pe nimeni că de 3 luni tot face cereri și reveniri la cereri să i se permită să meargă la un specialist care îi cunoaște istoricul medical?!?” spune Tănase.

În aceeași postare, iubita fostului șef PSD se întreabă retoric daca „răspunde cineva pentru aceste 3 luni în care nu s-a întâmplat nimic din punct de vedere medical”?

Și avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a declarat, joi, că fostul lider PSD are probleme medicale la coloană și că starea s-a agravat. Ar fi vorba de mai multe hernii, în zona cervicală și în zona lombară.  Ea susține că retragerea de la muncă pe o perioadă nedeterminată din cauza interviului acordat la Realitatea Plus ar fi ilegală.

Context

Liviu Dragnea a fost audiat, marți, prin videoconferință, la Judecătoria Sectorului 5, în procesul prin care a contestat interdicția de a mai lucra la atelierul penitenciarului Rahova, dată după interviul apărut la postul de televiziune Realitatea Plus. Fostul lider social-democrat a intentat două procese Penitenciarului unde este încarcerat și care a dispus această măsură.

În timpul audierii de către judecător, Liviu Dragnea a susținut că nu știa de la început că acea conversație pe Skype cu fosta sa consilieră, actual jurnalist Realitatea PLUS, Anca Alexandrescu va fi difuzată și că ulterior a fost informat. Mai mult, Dragnea susține că la discuție a asistat și partenera sa de viață, Irina Tănase, care era îmbrăcată în pijamale. În timpul videoconferinței, fostul șef PSD a purtat masca sub nas.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos